CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

OARECUM – INFORMARE

12771_293231097445755_883688255_nEste unul dintre subiectele cele mai delicate, dar şi dificil de abordat.
Pe de altă parte, este foarte mare nevoie să fie înţeles, mai ales cu sufletul. Deci, este necesar să fie foarte bine înţeles cu mintea, iar apoi să fie simţit, integrat în suflet ca şi program de prevenire foarte clar.
Conştientizarea informaţiilor care urmează reprezintă pentru multe persoane, şansa la viaţă.
Am tot pregătit noi terenul cu foarte multe informaţii, dar acum vom înţelege şi de ce au fost atât de multe necesare, căci altfel nu se puteau înţelege sau accepta acestea.
De altfel, persoanele care, eventual, se regăsesc în descrierile care urmează, va fi necesar să recitească materialul acesta de mai multe ori, dar cu foarte mare atenţie.

Cei care vor să-şi rezolve problemele, vor afla cum au ajuns în anumite situaţii negative şi vor afla şi cum să iasă din ele.
Sunt şi persoane care cochetează cu starea în care sunt şi cel mult aşteaptă să le rezolve altcineva problemele. Pot primi ajutor şi susţinere de la alte persoane, însă doar în măsura în care doresc sincer să iasă din situaţiile critice despre care vom vorbi, DAR!!! Fiecare va trebui să-şi înveţe lecţia, că nu este degeaba în ea şi are de lucru cu sine, mult şi nu uşor.
Evident, sunt şi persoane care nu intenţionează sau nu mai au resurse să iasă din starile dificile accesate. Pentru că, vom vedea imediat, noi suntem cei care intrăm în anumite situaţii sau stări.
INTENŢIA mea, când am început să dau aceste informaţii, de care se cam fereşte toată lumea să vorbească, mai ales acum când toţi vorbim de creştere şi evoluţie, gândire pozitivă, dimensiuni superioare ale existenţei…, a fost să punem întâi fundaţia, să înţelegm de unde plecăm, să integrăm în noi şi lumina, dar şi întunericul, căci suntem construiţi din amândouă.
Şi este nevoie să ştim harta, ca să ne alegem drumul!!!

Cine citeşte aceste rânduri, indiferent de nivelul spiritual sau situaţia în care se găseşte, poate să le folosească în cel mai benefic mod, fie ca mecanisme de protecţie, prin conştientizare, fie ca metode de lucru, acolo unde este necesar.
Există şi posibilitatea ca informarea aceasta să fie accesată şi de persoane ale căror intenţii nu sunt cele mai benefice, dar şi ele află că lucrează, în primul rând, împotriva lor însele şi că acum nu mai este timp de corecţie peste vieţi pentru cei care fac rău intenţionat. Replicile sunt din ce în ce mai rapide.
Triajul de care am tot vorbit şi în articolele despre decembrie 2012, dar şi cu multe alte ocazii, ESTE ÎN DERULARE!!!
Am povestit despre lumea întunecată (sper că suficient de clar pentru toată lumea, ca să poată fi bine înţelese toate informaţiile). Este locul unde se duc o parte din cei care îşi vând sufletele, fac vânzări de suflete, invocă forţele întunecate etc.
Cei care nu ajung acolo, pentru că nu şi-au pierdut sufletul în întregime, trăiesc tot ceea ce au cerut pentru alţii, deci, în clar, tot răul făcut altora.
Doar aşa se pot închide vortexurile pe care le-au deschis în propriile structuri.

 

Florentina Mateescu