CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Matricea Energetică a Vieţii

Vydqsk9uO410599689_815510235148740_1238009476992761724_nMatricea energetică este o formulă de manifestare a codului binar al Universului.

Codul binar este cel care reflectă programul de formare şi funcţionare a Creaţiei.

În limbaj informaţional, codul binar este reprezentat de cifrele “0” şi “1”, prima având polaritate feminină, de manifestare a golului şi a forţei centripete, de aducere spre centru, de umplere, iar cea de-a doua fiind polaritatea masculină, de exprimare a plinului şi a forţei centrifuge, de dare în exterior.

Pentru ca aceste două forţe să funcţioneze, este nevoie de un program informaţional-energetic, în care să fie înscrise principiile şi modul de acţiune pentru fiecare valoare în parte.

În concret, programul este conceput de Marele Creator ca să se poată derula prin mişcarea celor două forţe sau polarităţi.

De aceea, fiecare dintre ele are un set de caracteristici, care o diferenţiază de cealaltă, făcându-le complementare. Ideea nu este de antagonism, ci de colaborare şi funcţionare armonioasă a fiecăreia în raport şi împreună cu cealaltă.Pentru a se genera o îmbinare a funcţiilor şi un program pertinent şi reciproc benefic, fiecăreia dintre polarităţi i-a fost atribuită o forţă ( uneia de atragere şi alteia de respingere ), acestea având şi câte un sens de rotaţie, care creează vortexuri.

Practic, vortexurile sunt structurile active prin care se realizează transferul de energie şi informaţie, de la polaritatea masculină, Yang, spre cea feminină, Yin.

Desigur, în realizarea legăturii dintre două polarităţi nu intervine doar sensul opus de rotaţie, ci şi conţinutul informaţional. Astfel, pentru fiecare structură în parte, (care este constituită pe baza unui program informaţional ), există o zonă de gol, care trebuie umplut cu informaţiile din zona de plin complementar sau invers. Există posibilitatea să fie o parte de gol, care trebuie umplut, dar şi o parte de plin, care deja a fost acumulat şi care fie trebuie completat cu ceea ce lipseşte, pentru a fi funcţional, fie poate să constituie o sursă informaţională pentru altă structură.

Dacă am avea un gol informaţional în zona de manifestare a creativităţii, plinul trebuie să fie din aceeaşi zonă şi să fie cel potrivit; nu putem cupla cu informaţiile de manifestare a puterii sau cu orice altceva, cu care nu realizează un transfer necesar şi specific.

Ceea ce este bine să reţinem este că fiecare dintre noi, avem o astfel de matrice energetică şi ea este cea după care se derulează programul nostru de viaţă. Tot datorită ei se stabilesc şi relaţiile noastre cu ceilalţi – cei care au plinul de care avem noi nevoie vin spre noi să ne dea, iar cei care au de primit de la noi, sunt cei spre care suntem atraşi, să le putem dărui.

Există astfel de matrici la toate nivelurile posibile, ele fiind cele care determină mişcarea întregii Creaţii.

… urmează articolul: Matricea Energetică a Lecţiilor de Viaţă…

 

Cu mult drag,

Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!