CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

CONTACTE CU LUMEA NEVĂZUTĂ I.

I.

Cu destul de mulţi ani în urmă, la începutul practicii mele energetice, am constatat că, dacă vizualizez persoana pe care lucrez, înaintea ochilor mei începe să se desfăşoare câmpul de lucru din structura persoanei respective.

Adică, dacă făceam o curăţare energetică, îmi apăreau câmpurile subtile şi ceea ce se găsea în ele şi făcea obiectul activităţii mele. Nu îmi apăreau zone sau formaţiuni care nu prezentau interes pentru ceea ce lucram.

Dacă făceam un tratament energetic, îmi apărea zona sau organul afectat şi interveneam pentru refacerea sa.

Când curăţam o casă sau un teren, îmi apăreau nu doar structurile zonei, ci şi prezenţe terestre sau intraterestre. Funcţie de ceea ce găseam, primeam ajutor şi căi diferite de rezolvare a situaţiilor.

Sufletul ştie când, unde, cum şi cât să intervină, astfel încât să nu se producă mai mult rău decât bine. De aceea, ÎNTOTDEAUNA când lucrăm energetic, indiferent ce intervenţie avem în mediul subtil, este neapărat necesar să ne ascultăm sufletul, ca să nu producem vreun efect negativ cuiva.

Este bine şi să ne rugăm, de la început, ca „totul să se facă pentru binele cel mai înalt al tuturor” sau „în Voie Divină”. Este indicat şi să solicităm ajutorul ENTITĂŢILOR DE LUMINĂ, care pot, ştiu şi au misiune să vină să ne ajute. În acest fel, chiar dacă noi avem scăpări omeneşti, de cele mai multe ori din necunoaştere, evităm să afectăm pacientul.

 

 

Va urma

Florentina Mateescu