CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

APĂRAREA ÎN FAȚA LUMII ÎNTUNECATE V.

200817_109295712486148_1580543_nDacă în articolul trecut, am vorbit despre modele de analiză și de lucru cu noi înșine, pentru a ne fi foarte clar cum trebuie să procedăm corect și benefic, în acest articol vom vorbi detaliat despre felul în care acționează lumea întunecată în mintea noastră și cum să ne protejăm.

De asemenea, ca și în cazul celorlalte articole despre lumea întunecată, sugerez să se facă o curățare/purificare energetică înaintea citirii articolului. Cine nu știe cum se face, poate spune Tatăl nostru, care este o rugăciune cu un algoritm foarte puternic, dacă este spus din suflet și conștientizând fiecare vers. Sau, se poate citi un Psalm – 50, 142 sau cel pe care îl simțiți; se pot chema sfinți, îngeri, ființe de lumină, care pot face curățări și purificări ale noastre și ale spațiului unde suntem.
Altfel, se poate face curățare cu coloană de lumină, care ne parcurge de deasupra creștetului și până sub tălpi.
Încăperea în care suntem se poate curăța cu ecrane de lumină pe care le plimbăm din exteriorul drept spre cel stâng și invers, din față în spate și invers și de sus până jos și invers, astfel încât să se facă curățarea în toate cele șase direcții, depășind spațiul curățat.

Acolo unde se poate, este bine să se tămâieze sau să se ardă palo santo, bețișoare parfumate, ori să se stropească cu aghiasmă. Toate acestea conțin algoritmi de purificare.

Ceea ce vreau să înțelegem, este că orice formă de agresiune malefică vine DOAR pe vulnerabilitățile noastre. În traducere, înseamnă că este ceva din care avem de învățat, chiar dacă ne este greu să credem aceasta.

Formele prin care intră energia malefică în noi, le-am analizat în articolele precedente: prin frici, temeri, angoase, anxietăți, panici, prin trăiri negative (care sunt programele noastre negative, așa cum ceea ce generează stări de bine, este creat de programe pozitive; vom face analiza și a ceea ce înseamnă acestea), spuneam – trăiri negative pe care nu ni le controlăm, analizăm, corectăm.
Dacă reușim să le depășim pe acestea, următorul nivel este de a depăși ceea ce vine din partea entităților malefice, care sunt fie oameni cu diverse probleme în acest sens, fie entități neîntrupate, opusul ființelor de lumină neîntrupate – îngeri, sfinți, entități neîntrupate din ierarhiile de lumină.

a) Constatăm că pot fi și oameni cei care ne fac rău. Ceea ce considerăm noi în 3D că este un rău pe care ceilalți ni-l fac, din punct de vedere 4D este o susținere pentru a ne ajuta să ne învățăm o lecție / niște lecții. Acest mod de analiză este specific 4D, dar în 4D oamenii nu mai sunt agresivi, nu mai pornesc de la ideea de a le face rău celorlalți sau de a nu îi înțelege pe ceilalți, acestea fiind maniere de manifestare 3D.
De aceea avem această perioadă de interfață între 3 și 4D, să începem să facem schimbarea în noi, pentru că nu putem trece în 4D cu gândirea de 3D. Structurile noastre nu ar suporta vibrațiile de 4D. De aceea, avem acest timp limitat pentru a învăța și a ne schimba, după care putem trece în 4D. Doar dacă am ales să ne schimbăm. Altfel, vom continua să ne manifestăm în lumi 3D, până învățăm cum să mergem mai departe.

b) A doua categorie agresoare este a entităților malefice neîntrupate.

Vom vorbi despre ambele categorii, ca să înțelegem bine cum să reacționăm.

a) Oamenii care ne fac rău
În 3D, relațiile sunt polarizate. De aceea, oamenii se poziționează la polii opuși în experiențele pe care le trăiesc; comunicarea este deficitară și
înțelegerea dintre oameni lipsește în mare măsură. De cele mai multe ori, apar incorectitudini în manifestările relaționale, dar nu sunt întotdeauna recunoscute, ci se pornesc litigii, certuri, războaie, pentru că oamenii nu renunță la punctele de vedere egoiste și limitate și nici la orgolii.
În general, este indicat să evităm oamenii cu anumite comportamente.
Dacă nu pot fi evitați cu totul, este de dorit să fie cât se poate de mult evitați (ceea ce pentru ei devine o lecție); în relațiile cu oamenii care dau stări negative și au comportamente pe care le simțim ca fiind negative față de noi, este bine să fim conștienți cât mai mult că, cel mai probabil, acei oameni au nevoie de energia noastră sau că vor ceva de la noi, ei având comportamente vampirizante.
Despre astfel de comportamente am vorbit deja.
Adesea, ceea ce urmăresc, este să ia ceea ce este al altuia – bunuri, poziții, rezultate… etc.
În măsura în care se poate, este bine să li se atragă atenția asupra intențiilor, gesturilor… cât se poate de amiabil… și să nu se întrețină cu ei relații mai mult decât este nevoie.
Desigur, ei vin în preajma noastră pentru că avem ceva de învățat. Este bine să stăm de vorbă cu noi înșine și să ne limpezim în legătură cu lecția de învățat.
Și este recomandabil să facem Ho’oponopono sau cum vrem noi să ne facem iertările cu ei, până simțim că nu mai avem nici un resemtiment, stare de disconfort sau ceva de lămurit.

Mai avem de discutat despre entitățile golului care ne vizitează.

Florentina Mateescu