CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Viaţă şi Neviaţă – IV –

 

Nu am intenția să schimb convingerile nimănui, dar îmi doresc să pot ajuta la formarea unui nou mod de gândire, actual, specific perioadei vibraționale în care am intrat.

Este necesar să înțelegem lumea în vastitatea sa, eliberați de blocajele mentale care ne-au încorsetat de milenii…nu avem alte milenii la dispoziție ca să traversăm procesul invers…

De altfel, cei care au fost informați despre evenimentele subtile care s-au produs în ultimul timp, au putut observa că fluxurile au avut exact manifestările programate, deci se merge pe Fluxul Divin, al cărui scop este întoarcerea noastră la Dumnezeu, la conexiunea cu Dumnezeu, în primă fază.

Foarte pe scurt, voi încerca să dau câteva informații asupra cărora să meditați, pentru că este important ca ceea ce se conturează ca o concluzie finală și o nouă concepție ( indiferent care ar fi, căci, de schimbat, se produce sigur schimbare! ) – aceea să fie cea personală! Cea la care se ajunge prin analiză, gândire, meditație, efort personal: aceea este cea autentică pentru fiecare!

Vreau să vă amintesc o informație pe care probabil o știți cu toții, iar dacă nu, o găsiți ușor: Sfântul Ilie, din Vechiul Testament, a venit din nou la întrupare, ca Sf. Ioan Botezătorul, din Noul Testament…adică, spiritul plecat dintr-un corp, urmează să se încarneze în alt corp, la un moment dat.

Această informație este cunoscută de cel puțin o treime din populația planetară, care și-a și schimbat modul de gândire.

Cu siguranță, fiecare dintre noi s-ar fi eliberat de un întreg lanț de frici, dacă ar fi cunoscut acest adevăr, în mod conștient, adică dacă și-ar fi tradus informația.

Dar, pentru această traducere, era necesară cunoașterea măcar la nivel teoretic a acestui proces!…

Însă, pentru că omenirea nu a fost pregătită pentru această informație, s-a folosit, la scară planetară, un model omolog reducerii la absurd, din matematică.

Cu alte cuvinte, la nivel social de masă, au fost implementate concepte eronate despre acest subiect – și am arătat mecanismul în articolele precedente ale acestei teme – iar lumea, trăind acest model nereal, să ajungă în colaps…adică unde suntem acum…

După care, va avea de ales între reformularea ideilor și conceptelor, mergând spre programul de viață sau…blocarea propriilor structuri matriceale, dacă se ține la viețuirea în programul de distorsiune 3D!

Nici timpul și nici spațiul nu ne permite să detaliem anatomia și fiziologia structurilor energetice, matriceale…rămâne valabilă propunerea de a le studia împreună…dar, este nevoie să vă ascultați sufletul…chiar dacă nu ați făcut-o de mult timp…să îi prezentați ambele alternative și să vedeți la care rezonați pozitiv…

Deja informația este dată și circulă cu mai multe analize, deci, fiecare are libertatea de a decide pentru sine…

Nu pot decât să vă urez succes și pace în suflet, pentru a putea simți adevărul vostru interior!

 

Cu mult drag,

Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!