CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Triajul Pamantului

Dragii mei,
Asa cum stiti deja, au inceput etapele finale ale procesului de triaj.
Va reamintesc ultimii pasi ai acestui proces, pasi logici, de altfel: in decembrie 2014 s-au separat fluxurile celor 2 dimensiuni care coexistau, dimensiunea a treia si dimensiunea a patra. (Pana nu demult, erau doar fluxurile 3D, de la finele secolului trecut au inceput sa intre in atmosfera terestra fluxurile de 4D, care au coexistat cu cele de 3D, schimband usor-usor raporturile dintre ele: initial erau majoritare fluxurile 3D, pentru ca acum sa fie cele 4D; acum sunt separate si aceasta separare a declansat pasii acestei etape de evolutie planetara).
In martie, concomitent cu eclipsa de Soare, din preziua echinoctiului, s-a activat programul de separare a lumilor de 3 si 4D.

Asa cu am vorbit in repetate randuri, cele doua etape s-au manifetat prin schimbari in viata fiecaruia; se fac noi legaturi, se desfac cele care nu mai sunt compatibile vibrational, chiar daca sunt legaturi vechi de prietenie, familie, asocieri etc., se schimba locuri de munca, activitati, profesii, se fac reorientari, mai ales spre ceea ce place sufletului, se schimba colectivitatile, se fac o serie de reorientari care sa inlocuiasca ceea ce era vechi, stagnant, blocant (acolo unde circumstantele erau limitative), pentru a se instala un nou mod de viata, in acord cu noile conceptii 4D, despre existenta si viata.
Este necesar sa intelegem ca trecerea din 3D in 4D nu este asemenea trecerii prin revolutia industriala, care a schimbat enorm fata lumii si a modului de viata; e mai mult de atat; este vorba de a trece de la exterior la interior si a ne transforma in profunzimea fiintei noastre, de a inlocui ceea ce a functionat in 3D, conform programului de lectii de viata din 3D si trecerea la un mod absolut diferit in vibratia 4D si mai sus de aceasta,
Cutremurele din Nepal, insotite de alunecarile de teren si modificarea configuratiei geografice, fac parte din al treilea set de schimbari de fluxuri: separarea pamanturilor
de 3 si 4D. De altfel, sunt multe zone pe glob, o frecventa ridicata fiind in SUA, unde se creeaza subit si aparent inexplicabil vortexuri, care trag in adanc cladiri, strazi… , producand pagube materiale foarte mari, dar si pierderi de vieti omenesti si nu numai.
Cresterea ratei mortalitatii este unul dintre aspecte.
Pana acum, insa, fluxurile care au inceput sa accelereze procesul de trecere in 4D, nu erau configurate asa de ferm, ci erau fluxuri de sansa – prin crearea circumstantelor existentiale, din care fiecare isi alegea ceea ce dorea sa invete si cum dorea sa invete – in lumina sau in intuneric (de regula, alegerile sunt o combinatie de penumbra, dar aceasta e asa pentru ca inca nu am reusit noi sa ne eliberam in totalitate de intunericul din noi si de lumea intunecata, care ne influenteaza permanent).
Separarea pamanturilor de 3 si 4D este procesul care se continua cu Triajul Pamantului.
De fapt, inaintea Triajului, a fost Portalul de supravietuire, timp de o saptamana, in care mesajele subtile indicau necesitatea alegerii ferme intre viata si moarte, intre lumina si intuneric.
Dar nici atunci nu au fost schimbari semnificative in interiorul omului. Au fost remarcate stari, trairi, lectii, atentionari… … … nu s-au produs insa efectele dorite…
De aceea s-a impus necesitatea declansarii Triajului Pamantului.
Acest proces, denumit si Anul Negru, este estimat a dura cca un an. I se spune Anul Negru, deoarece negrul este reprezentarea simbolica a golului si a fortei de atragere spre sine; este noaptea, femininul, dar acum este si lumea intunecata.
Semnificatia majora a acestui an este de alegere ferma fie a Luminii, fie a intunericului. Adica nu mai sunt variante de compromis, in care am vrea lumina, dar pastrand in noi energiile de 3D, care sunt generate de legatura cu intunericul si permanenta influenta a acestuia in viata noastra.
Inaintea oricarui urcus, sta o coborare.
Omenirea, la nivel global, a ajuns la un nivel de decadenta nemaiatins pana acum.
Stim cu totii din istorie cum marile imperii se autodistrugeau tocmai din cauza decadentei. Dar nu era o situatie generalizata la nivel planetar. Vibrational, insa, erau etape ale actualei situatii, pasi spre lumea autodistructiva a prezentului.
Continuarea vietii in acest stil, duce la colaps generalizat, pentru ca omenirea a fost condusa si s-a lasat condusa spre final…
Colapsul ar putea afecta grav intreaga planeta, deci triajul se face mai ales pe specia cea mai distructiva planetar – omul – , care primise Pamantul in grija, nu??!
Pentru ca oamenii sa poata trece din 3D in 4D,
E foarte probabil sa conectati aceasta informatie de stirile despre asteroidul care … ar putea duce la sfarsitul civilizatiei actuale.
Vreau sa fac doua sugestii (le spun asa, ca nu imi permit sa impun nimanui nimic, dar, in atare situatie ar fi indicat sa fie cotate ca imperative).
1. Orice informatie vine cu mesaj apocaliptic, de final de civilizatie – este bine sa fie nevalidata energetic. Oamenii cauta spectaculosul, totul trebuie sa fie uluitor, misterios, miraculos sau dezastruos, infiorator, cataclismic…. se folosesc numai superlative, pentru a se atrage atentia, care este oricum distribuita in prea multe directii. Stirile despre sfarsitul lumii sunt transmise cu mult prea multa usurinta,, preluate cu usurinta si fara sa se acorde atentia cuvenita asupra a ceea ce ar insemna acest proces.
Experienta lui 2012 dezarmeaza. Oamenii cred ca nu se va mai intampla nimic niciodata.
Ceea ce va rog insistent, este sa nu mai dati din energia voastra pentru a crea si intretine fluxurile negative, de distrugere. Cand se gandeste asa la nivel planetar, se creeaza vortexuri de asemenea putere, ca se pot atrage asteroizi in ele.
Productia cinematografica americana abunda in scenarii apocaliptice, in distrugeri cataclismice care urmeaza sa se produca iminent, in lupta pentru suprematie globala (daca nu cosmica)… … chiar daca au final fericit… daca se poate numi fericit… dar crearea lor pleaca dintr-o minte si capata puterea tuturor celor implicati, ca si a celor care le vizioneaza… si astfel de scenarii pot prinde putere…
Deci, incepeti sa vizualizati mereu variantele pozitive, care exclud distrugerea si orice manifestare a intunericului!
Daca noi toti am fi uniti si am crea imaginea unui Pamant locuit de oameni minunati, care traiesc in armonie, cu ei si cu intreaga natura, asta s-ar crea!
Ganditi-va doar ca societatea in care traim este ceea ce am creat toti, cu aportul fiecaruia dintre noi!
De fapt, noi nu am ascultat Decalogul, ci am facut taman pe dos si a iesit ceea ce vedem! si traim!…
Deci avem puterea de a crea!
Asa ca, putem crea si BINELE!
2. Fiecare dintre noi a auzit de multe evenimente negative traite de alti oameni. Procesul de informare ne-a adus la cunostinta tuturor, producerea de cutremure de mare magnitudine, tsunami-uri, inundatii, alunecari de terenuri, avalanse, accidente… si pierderi de vieti, ca si pierderile materiale.
In mod normal, acest gen de informatii este menit sa sensibilizeze. Efectul asupra multimii, a fost oarecum invers – s-a produs o desensibilizare graduala, pentru ca omul tinde sa se apare de ceea ce il poate afecta. \Iar manifestarile acestea distrugatoare, puteau indurera, speria, panica… deci, gandul celui informat a fost, in multe situatii, ca e bine ca nu lui i se intampla, bine ca e la altii ghinionul, suferinta, pierderea, boala…
Este o aparare a noastra sa credem ca noua nu ni se poate intampla nimic.
Dar este… daca imi pot permite o comparatie, ca si cum ne-am baga capul in nisip, ca strutul, si am spune ca nu vedem nimic!…
Din acest punct de vedere, oamenii nu s-au schimbat in interior atunci cand au fost cataclisme, decat daca erau direct implicati si nici atunci nu s-au schimbat toti sau in directia cea mai inalt vibrationala.
Deci, este bine sa traversam evenimentele in mod uman. Trairea cu sufletul a ceva, a unei experiente de viata, chiar daca nu este personala, aduce in sine solutia, rezultatul final si nu mai este necesar sa fie traita in realitate.
Motivul pentru care ni se arata fluxurile este sa luam masuri si sa facem in noi schimbarea necesara. NU poate nimeni din exterior sa o faca. Si nici nu mai avem timp de negociat cu viata. Noi alegem cu claritate acum ceea ce dorim cu adevarat.
Ceea ce va pot dori este sa fiti in interiorul vostru in permanenta si sa va regasiti!
Toate seminariile pe care noi le-am facut, au explicat exact functiunile de 3D asupra carora avem de lucrat cu noi insine, pentru a ne elibera de ancorele energetice care ne tin captivi in aceasta lume – fricile, (Seminar Eliberarea de frici), alegerile inverse fata de legile Divine (Seminar Decalogul), Iubirea conditionata – din 3D (Seminar Iubirea), neiertarile (am facut trei seminarii despre iertare, ca sa invatam toate formele de iertare), neimpacarea, neacceptarea, critica, judecarea (seminar Impacarea cu Sine), tot ceea ce am vorbit la cursuri, seminarii, excursii, articole, totul a fost indreptat spre sustinerea procesului de schimbare interioara, pentru a ne adapta modelului de existenta 4D.
Este timpul sa se intensifice lucrul cu sine! Este timpul sa ne asumam sa FIM NOI INSINE!!!
Va transmit toata iubirea mea si va doresc sa faceti alegerea cea mai potrivita sufletului vostru! (care imi doresc sa fie alegerea Luminii)!!!
Cu mult drag,
Flori Mateescu
PS.
Puteti trimite acest articol oricui doriti. Este necesar sa fim informati si sa stim ce avem de facut si, mai ales, ce sa nu facem.
Sa va fie de folos,
Flori Mateescu

 

Sursa imagine: http://www.cotidianul.ro/pamantul-nu-ne-va-mai-ajunge-pana-in-2030-158561/