CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

PROTEST

Sunt cuvinte care tot vor să vină la viață, încă de la începutul anului, dar care nu au găsit făgașul scrierii, căci timpul le împiedica să se manifeste.
Când au început manifestațiile de protest, era foarte clar că încep să se contureze niște conștientizări:
– Lumea începea să nu mai accepte variante politice abuzive și nedrepte;
– Oamenii începeau să exprime saturația față de astfel de model de conducere;
– Începe să se înțeleagă că ”așa nu se mai poate”, ”nu mai putem răbda”, ”nu se poate merge mai departe așa”, adică oamenii încep să înțeleagă că s-a ajuns la capătul liniei.

Ce înseamnă ”capătul liniei?”
Înseamnă finalul acestei lumi tridimensionale și începutul celei tetradimensionale.
Și cred că a sosit acel timp, în care să ne îndreptăm înspre înțelegerea noastră profundă, căci totul se schimbă cu prea mare viteză, într-un carusel cu o comandă de repede înainte.
Vă povesteam în întâlnirea noastră anterioară despre fenomenele energetice care s-au succedat cu repeziciune în ultimii doi ani – în primăvara lui 2015 s-au activat primele două mari portaluri – Portalul de supraviețuire și Portalul Adevărului, în primăvara 2016, cel de-al treilea mare portal – Portalul Emoționalului, pentru ca, în septembrie 2016 să se închidă dimensiunea a treia.
Era foarte clar că închiderea unei dimensiuni se face simțită, căci toate fenomenele precursoare, concomitente și ulterioare acestui moment, vorbesc despre un galop accelerat spre haos, la nivel planetar. Și nu trebuie decât privit în jur și tabloul este extrem de elocvent.
Închiderea dimensiunii a treia înseamnă că planeta noastră nu mai emite vibrații specifice planului tridimensional și că emite doar vibrații specifice tetradimensiunii.
Evident, tot ceea ce se alimenta cu energie specifică 3D sau și mai grosieră de atât, convertită pe nivele specifice, și-a pierdut alimentarea și încearcă să recucerească sursa de alimentare utilizată întreaga perioadă 3D.
Planeta a emis 3D cât a fost în 3D, apoi a fost o perioadă de suprapunere a planurilor vibraționale, în care s-a emis 3D și s-au decanșat și programele 4D ale planetei, iar acum s-a închis 3D-ul și se emite doar 4D.
Pentru a ne continua existența, este necesar să ne recalibrăm energetic, pe vibrația emisă de planetă. Și este valabil pentru tot viul planetar.
Chiar și ființele care au făcut pași spre trezire, acum este necesar să lucreze și mai intens în direcția stabilizării energetice, respectiv a evoluției spirituale continue. Și să facă față noilor provocări ale lecțiilor de viață, care sunt și mai antrenante decât cele de până acum.
Dar toate ființele umane au de lucru, regnul animal pliindu-se pe valorile vibratorii umane.
În esență, toate entitățile cu vibrații mai joase au de lucru cu ele însele, ca să poată să își ridice nivelul vibrațional, pentru că altfel nu mai au sursă de alimentare energetică – fiind vorba de sursa noastră vitală.
Ce se produce în planul fizic?
Se termină de manifestat programul 3D, cu tot ceea ce reprezintă ultimele și cele mai întunecate manifestări ale sale, pentru a da voie să înceapă o nouă lume, cu un program existențial diametral opus, lumea tetradimensională.
Astfel, cei care sunt puși să organizeze și să dirijeze acest scenariu final, vor contura sau manifesta cele mai incorecte proiecte, ieșind din orice logică sau bun simț; înșelătoriile, trădările, minciunile, falsurile și toate programele negative, demarate la începutul 3D, sunt lansate deja la vedere, deși ele se manifestă în spatele cortinei de foarte mult timp, inclusiv în formele anterioare ale subnivelelor planului tridimensional.
Ei sunt acum la vedere, fiind cei mai expuși, pentru că prin ei va începe trezirea multora. Pentru aceasta, marea majoritate a celor din zona de vârf, au ”fost plătiți” cu ceea ce își doreau, pentru ca acum să plătească vizibil, fiind sub reflector, căci este nevoie ca oamenii să vadă și să înțeleagă ce se petrece, pentru a se putea trezi la noua realitate, care nu este o poveste.
Urmăresc fluxurile energetice de ani de zile și niciodată nu au mințit!
Și am învățat să nu mai iau în seamă alte informații, ci doar ceea ce văd și interpretez eu. Și, repet, NICIODATĂ nu au mințit!
Mai mult, în toamna trecută, când s-a închis dimensiunea a treia, acest fenomen a fost receptat de aparatura militară și nu doar și toată lumea intrase în fibrilații, pentru că nu erau manifestări logice ale energiilor telurice, iar primele reacții au fost că cineva atacă cu aparatură de influențare geomagnetică. Adică, se presupunea iminența unei conflagrații mondiale.
Dar erau doar fluxurile telurice, care se manifestau într-un proces firesc.
Continuarea acestui proces a fost separarea fronturilor energetice 3D și 4D, și începerea primei rotații de 90 de grade înspre poziționarea umană în 4D.
Este un proces în etape, dar care, se pare, că se desfășoară ceva mai repede decât mă așteptam. Eu am văzut fluxurile în 2 ianuarie 2017, iar astăzi, pe 14 februarie 2017, deja s-a ajuns la o rotație de 23 de grade (din 90 de grade)!
Ne amintim că Pământul are o înclinație a axei magnetice de 23 de grade… și că acest lucru a fost înscris în marile creații ale umanității!
Teoretic, astăzi este prima zi a dimensiunii a patra!
În urmă cu câțiva ani, am urcat pe 14 februarie la Sarmizegetusa Regia, printr-o zăpadă până la genunchi, deranjată ici-acolo doar de urme de lupi, și acolo ni s-a transmis că anul nou începe pe 14 februarie. Acum am înțeles și anul, căci amintirea era înmagazinată undeva, neactivată, ca să revină ieri, când am verificat dacă fronturile urmăresc programul transmis și se ajungea azi la înclinația de 23 de grade.

Ce vreau să spun cu toate acestea? Căci, cei care vin la cursurile și seminariile mele știu și înțeleg limbajul, dar pentru ceilalți poate fi destul de dificil de înțeles.
Înseamnă că a sosit timpul schimbării și nu mai este vreme de negocieri.

De altfel, gânditi-vă fiecare.
Conducătorii care sunt, reprezintă un model pe care multă lume îl trăiește, la altă scară, dar asemănător.
Ei sunt tot dintre noi, nu au venit de pe altă planetă.
Schimbarea unora cu alții nu mai reprezintă o soluție, din mai multe motive:
– Spre zona politică se orientează un anumit tip de oameni, cu un anumit profil psihic;
– Sistemul politic, economic, financiar național, ca și cel global, este constituit într-o variantă profund negativă, conform programelor de viață care sunt de parcurs în această perioadă la nivel global.
– Presupunem că vine un Țepeș Vodă sau Măria Sa Ștefan cel Mare – ca și tipologie umană – și ar încerca să producă o schimbare la nivel politic sau economic, legislativ, financiar, educativ etc. Sistemul este cel care conduce, nu individul, deci oricare ar fi forța morală a unui Om adevărat, cel mai probabil ar renunța sau și-ar frânge gâtul, căci celorlalți din sistem le este teamă să iasă sau să schimbe sistemul.
– Și totuși, oamenii nu mai pot să continue în acest mod.
– Dar, și cei care protestează și cei împotriva cărora se protestează, ca să poată să își continue existența, este necesar să lucreze cu ei înșiși.
– Peste noapte, nu cred că poate fi fabricat un Superman care să rezolve problemele omenirii.
– Dimpotrivă, omenirea este cea care trebuie să își rezolve problemele!
Ea singură! Nu să vină cineva din exterior, nici să se aștepte la infinit venirea cuiva mai bun care să conducă, să facă ordine, să facă dreptate. Nu are cine să vină și de unde să vină să dizolve sistemul.
– Orice sistem dominator are și el puncte nevralgice. Punctul nevralgic al acestui sistem este sursa lui de alimentare – energia fricii.

Și acum, să înțelegem: frica este un program 3D, este o trăire specifică 3D. Și nu una întâmplătoare, ci chiar cea prin care au fost conduse masele în majoritatea sistemelor. Nu spun toate, că nu le-am accesat pe toate, dar cele pe care le-am citit, aveau la bază conducerea prin frică.
Iar oamenii au dezvoltat enorm de multe frici, de intensități diferite și destul de înrădăcinate.
Dar, dacă vrem să trăim altfel, există alternativă. Se poate ajunge la ea prin alegere liberă sau prin sacrificarea unei părți substanțiale, astfel încât să fie destul de vizibil și să producă efecte psihice de masă. Și oamenii să înceapă să se trezească.
Personal cred mai degrabă în varianta a doua, din mai multe motive.

Așadar, poate ar fi mai indicat să transformăm protestul într-un proces de lucru cu noi înșine, un proces de conștientizare și transformare, care să ne ajute pe toți să mergem în 4D.

Traseul existențial este ghidat îndeaproape și se derulează fără greș.
Scuza că nu e așa, că nu se vede, că nu mai știm să fim umani și să ne ascultăm sufletele, că încă nu suntem pregătiți pentru o astfel de schimbare… este doar o alegere.
În ultimă instanță – sunt două fronturi: unul urcă și unul coboară. Cu viteză. Acum.
Fiecare alege DOAR pentru sine în care se înscrie.

Vă doresc din suflet să fiți în valul care urcă!
Flori Mateescu