CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Programele Existentiale

O explicatie succinta, dar cat se poate de clara si pe intelesul tuturor, a ceea ce inseamna Program Existential, in limita unui timp foarte scurt, este aceasta:

Programul Existential este cadrul dupa care se desfasoara existenta.

De ce Programe Existentiale?
Dupa cum spuneam intr-una din discutiile anterioare, exista doua lumi: una a binelui si una a mai putin binelui, care s-au manifestat si pe care le-am traversat cu totii… doua lumi care se separa exact in aceasta perioada.

Aceste doua lumi reprezinta din punct de vedere vibrational doua sectoare cu vibratii energetice diferite, denumite Dimensiunea a Treia ( 3D ) si Dimensiunea a Patra ( 4D ), a Treia fiind Dimensiunea care se finalizeaza acum si a Patra fiind Dimensiunea in care se intra acum.
Aceste doua Dimensiuni functioneaza dupa niste Programe… lucru pe care foarte putina lume il cunoaste.
Din tot ceea ce am citit si audiat, din foarte multe surse de informare, acest lucru nu s-a spus nicaieri.
Este vorba de doua programe diferite, diametral opuse, in care se desfasoara existenta in lumea 3D si in lumea 4D.
Asta inseamna ca ceea ce intr-o parte se intampla ca normalitate, in partea cealalta, este necesar sa se intoarca fix la polul opus ca sa reprezinte normalitatea.
Este ceea ce vom invata, in esenta, in cadrul Atelierelor de Lucru ca si abordare practica si evident vom informa foarte mult la Conferinte si Seminare, unde vom vorbi despre aceste Programele Existentiale.
In cadrul cursurilor vom detalia cat se poate de mult, cu cat de multe informatii sunt necesare, astfel incat toata lumea sa poata sa inteleaga ce inseamna aceste Programe Existentiale si functionalitatea lor.
Este nevoie sa intelegem de ce Dimensiunea a Treia, care se termina acum, a avut un anumit parcurs, in care am fost ca actorii unei drame, a unei vieti incarcate de suferinta, de emotie negativa, de durere, de boala, de moarte, de foarte multe frici, de foarte multe trairi care ne apasa.
Este nevoie sa intelegem ca putem sa mergem intr-o alta lume, schimband in noi modul de a gandi, de a ne comporta si intelegand ca de fapt acesta este lumea spre care sufletul nostru tanjeste.

Vom invata in detaliu toate aceste lucruri … nu spun este usor… n-a fost usoara pentru nimeni o astfel de schimbare…forta de rezistenta a lumii care moare este foarte mare…dar rasplata pe care fiecare si-o ofera siesi, este un alt mod de viata catre care sufletul tinde, pentru ca tinde spre lumina, spre bucurie, spre armonie, spre lucruri pe care nu le avem in aceasta lume.
Sa intelegem ca acest demers nu este doar pentru unii, nu este un demers partinic, nu se adreseaza doar femeilor, sau barbatilor, sau apartinatorilor unei religii, sau unui grup social, sau politic, sau economic, sau national sau… de care vreti sa luati in discutie…este vorba de intreaga populatie planetara, indiferent daca oamenii constientizeaza sau nu… este vorba de un demers pe care il parcurge toata lumea.
Aceste lucruri s-au mai spus, desi nu s-a vorbit niciodata clar despre Programele Existentiale.
Multa lume vorbeste direct despre evolutie, despre iubire neconditionata, despre lucrurile minunate care vin odata cu evolutia, insa mai putin se explica cum se poate face acest salt.
Acest lucru putem sa-l facem impreuna, de aceea te invit sa fii alaturi de mine daca alegi sa mergi mai departe…