10%

Discount la Prima Comandă

Pentru Abonații la Newsletter

Seminar TERAPEUTIC : Valul de iubire si resentimentele

In stoc

Categorie:

Dragii mei,
Pentru ca sunt probleme cu care ne confruntam cu totii, vom incepe seria de seminarii terapeutice, care se vor desfasura o data pe luna si vor fi urmate de intalniri pe grupuri de lucru.
Seminariile vor fi programate miercurea, cel mai probabil cam a doua miercuri pe luna, dupa cum s-au asezat lucrurile acum, dar stabilim si vedem pe parcurs.
Temele pe care le abordam fac parte din viata noastra, a tuturor si a fiecaruia in parte.

Prima tema pe care o abordam este Valul de iubire si Resentimentele, o traire cu care ne confruntam si este destul de dificil de rezolvat, mai ales individual.
Intentia mea este ca la fiecare seminar sa discutam impreuna despre starea pe care o lucra, mecanismele psihice de producere a starii, cauzele din noi si in relatiile cu ceilalti, dinamica de relatie si rezolvarea situatiei, pe intelesul tuturor, ca sa ne fie de folos real.
Pentru ca, totusi este vorba de un istoric individual si mecanisme diferite, ca sa fie rezolvate situatiile blocante de viata, generate de starile noastre negative, vom avea, ulterior seminariilor, intalniri de grupuri de lucru, unde vor participa maxim cate 10 persoane, astfel incat fiecare sa isi poata povesti situatia – beneficiind si de suportul grupului de lucru, dar si de sustinerea terapeutica in directia rezolvarii problemei cu care se confrunta.
Toate persoanele participante beneficiaza de un aport sporit de cunoastere si de intelegere a mecanismelor psihice, care stau in spatele suferintelor, blocajelor, temerilor sau situatiilor repetitive cu care ne confruntam si nu le gasim rezolvare.

-Pentru mine, acesta este un dar pe care il primesc de multi ani de zile si ii multumesc lui Dumnezeu mereu si Ii sunt recunoscatoare ca ma ajuta sa invat despre atat de multe situatii de viata prin constientizare, fara sa fie nevoie sa traversez eu evenimentele!
Se pare ca a sosit timpul sa impartim cu mult drag acest dar minunat!
Grupurile de lucru vor fi organizate la o saptamana, respectiv doua, dupa seminar, unul miercurea si unul joia, astfel ca fiecare persoana care doreste, sa poata participa fara sa fie afectat programul saptamanal.
Vom aborda, pe rand, starile cele mai frecvent intalnite in practica mea, ca situatii aducatoare de suferinta, blocaje sau lectii de viata, dar vom putea aborda, desigur, si teme solicitate de participanti.
Aceste intalniri terapeutice ne dau sansa si sa fim impreuna, ajutandu-ne si psihic si energetic sa constientizam sustinerea celorlalti, dar si invataturile daruite de Creator, precum si sa crestem, oferindu-ne posibilitatea de a ne elibera de ceea ce ne infraneaza drumul spiritual.
SEMINARUL VALUL DE IUBIRE SI RESENTIMENTELE se va desfasura miercuri, 10 februarie, de la 18,30 la 21,00, asa cum suntem deja obisnuiti, in sala de curs de la cabinet.
Pentru ca eu am mai spus despre seminar pesoanelor cu care am interactionat in ultimele doua saptamani, deja ar cam fi ocupate locurile, dar as dori confirmarea ferma a participarii.
Costul, ca si pana acum, va fi 60 lei, cu bonus 10 lei pentru plata anticipata, fie la cabinet fie in contul: RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4, Bucuresti, pentru beneficiar Florentina Mateescu.
La fel va fi si pentru intalnirile grupurilor de lucru.
In principiu, prima intalnire de grup, ar fi joi, 18 febr., de la 18,30 la 21,00. De aceea, o sa va rog pe cei care stiti deja ca aveti astfel de situatii de rezolvat si va doriti sa le rezolvati, sa precizati ca doriti sa participati si la intalnirea de grup. Daca sunt mai mult de 10 persoane care doresc, vedem pentru inca o intalnire, miercuri, pe 25 febr., cu acelasi program, dar aceasta a doua intalnire este doar daca se mai aduna un grup de 10 persoane.
Evident, daca se vor tine doua intalniri de grup, fiecare opteaza doar pentru una, in afara cazului in care doreste sa invete cat mai multe lectii de viata in acest mod, accererand propriul proces de evolutie.
Desi nu este obligatoriu, va recomand sa aveti la voi ochelarii de somn, pentru ca va vor ajuta sa ajungeti mai profund in interiorul vostru.
Va astept cu mult drag si cu dorinta de a ne elibera cu totii de toate traumele si suferintele, constientizate sau nu si sa mergem cat mai luminosi mai departe!
Flori Mateescu
This entry was posted in Cursuri and tagged constientizare, grup, iubire, resentimente, seminar, suferinta, terapie, trauma, val. Bookmark the permalink.

Fii primul care își spune părerea “Seminar TERAPEUTIC : Valul de iubire si resentimentele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal