Inregistrare curs online 6.12.2020 – Sfarsit de capitol si intrarea in noua lume de LUMINA!

99 lei120 lei (-18%)

In stoc

Categorie:

Sfârșit de capitol
ȘI ÎNCEPUTUL UNEI LUMI DE LUMINĂ CUM AM PUTEA FACE SĂ FIE POSIBIL???

CURS ONLINE – 6.12.2020 – Intre orele 10.00 – 14.00

Te salut, om drag!
Și te invit să facem posibil acest vis al omenirii: tu, eu, noi toți, înțelegând rostul lumii și cărarea pe care a avut-o omenirea de străbătut – de unde?, de ce?, cât timp? pentru ce? unde a ajuns? ce a câștigat pe acest drum? la ce îi folosește? și încotro merge drumul pe mai departe? Și cum?
Și, mai ales, cum facem noi să aflăm care este drumul și cum putem să fim și noi pe acest drum…
Nu îți promit miracole, dar îți propun să îți dai voie la manifestarea propriei autenticități: să fii TU! Cu toată naturalețea!
Dacă îți dai voie și îți dorești cu adevărat, cărările ți se deschid! Informațiile vin, Susținerea vine. Doar TU trebuie să te deschizi și să lași viața să curgă în tine! Și prin tine!
Să înveți să te despovărezi de tot ceea ce nu este al tău, ce nu îți aparține din gânduri și trăiri, din decizii… să dai voie să se ridice vălurile de pe privirea sufletului tău! Să te eliberezi de fricile care te domină și îți blochează reacțiile și deciziile! Să te trăiești plenar TU, pe TINE!
Ai putea considera că e utopie. Poți să o faci! Fără cunoașterea pe care am dobândit-o citind în aurele și câmpurile a mii de oameni, … și eu aș fi crezut că este utopie afirmația de mai sus…
Dar sunt zeci de ani de când decriptez programul existențial al acestei perioade din existența planetară. Și, înțelegând programul, verificându-l pe mii de structuri, i-am înțeles și începutul și derularea, dar și finalitatea, în modul necesar și logic.
Și nu mă refer la finalul impus de cea de-a șasea extincție planetară! Care și ea, e logică: trăim într-o lume finită – cu început, manifestare și sfârșit. Dar eu mă refer la capacitatea de metamorfoză pe care o conține acest sfârșit: la faptul că putem merge mai departe – frumos și liberi; în armonie; în pace; în LUMINĂ! Și în IUBIRE!
Dar, TREBUIE SĂ VREM aceasta!!!
Ai trăit vreodată bucuria de a-ți dori ceva și să vezi că se împlinește, și chiar curând? Puterea dorinței tale a făcut magia! Cum? Prin dirijare cuantică, prin mișcarea energiilor care s-au așezat în modul cel mai propice ca să îți împlinească visul! DOAR CÂND VREI CU ADEVĂRAT! Și vreau să îți arăt diferența între „a vrea” și „A VREA”.
Știi, poveștile care se derulează în cursuri, deschid cam toate ușile închise ale palatului din noi! Toate pe care le întâlnesc în cale! Și, în fiecare încăpere găsești daruri! Pentru tine!
Dacă le vrei, vino la cursul online, de duminică 6 decembrie, de la 10,00 la 14,00. Înscrie-te pe site-ul www.florentinamateescu.ro și acolo te ghidează un prieten până la fereastra cursului.
Darul tău este de 100 lei, darul meu este calea spre viitor!
Dacă vrei să mergi pe această CALE, e nevoie să te îndrepți către ea. Nu este greșit dacă nu o faci. Este DOAR ALEGEREA TA! Eu doar îți arăt drumul celor care merg mai departe…
Te aștept cu drag, dacă alegi să vii!
Îți respect dorința, dacă alegi să nu vii!
Și salut Divinul din tine și din tot ce manifești!

Cu mult drag,
Florentina Mateescu

Fii primul care își spune părerea “Inregistrare curs online 6.12.2020 – Sfarsit de capitol si intrarea in noua lume de LUMINA!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal