10%

Discount la Prima Comandă

Pentru Abonații la Newsletter

Curs de Astrologie

In stoc

Categorie:

Dragi prieteni,

Pentru data de 28 mai 2016, cu incepere de la ora 10, va propun un prim curs interactiv de initiere in astrologia personalitatii. Scopul acestei serii de discutii este deprinderea limbajului astrologic, un instrument aparte prin care putem dialoga in orice imprejurare cu propriul nostru suflet, pastrand contactul permanent cu intentiile evolutive pe care ni le-am asumat la nastere pentru viata prezenta.

Impreuna vom invata sa recunoastem prin intermediul astrologiei ordinea infinita de la radacina tuturor lucrurilor, cadenta cresterilor si descresterilor noastre, revenirea la centrul fiintei complexe care suntem. Vom vedea cum, pe masura ce ne apropie de noi insine, astrologia ni-i apropie si pe ceilalti oameni si ne ajuta sa transformam judecata in intelegere, respect si incurajare a unicitatii din spatele fiecarei personalitati, a fiecarei povesti de viata.

Acest modul introductiv va fi structurat in patru intalniri cu frecventa lunara, in cadrul carora vom imbina teoria si practica, logica si intuitia, receptivitatea psihologica si meditatia. Cursul din data de 28 mai va fi dedicat descifrarii celor douaspreceze semne ale zodiacului, urmand ca in discutiile viitoare sa aprofundam simbolistica planetelor si caselor, astfel incat treptat sa invatam sa analizam astrogramele pe secvente, iar apoi sa le asamblam in hartile ample ale devenirilor noastre.

Durata cursului va fi de 6 ore, cu scurte pauze intre sectiuni si o pauza de masa de 30 de minute, pentru care este recomandat sa aveti mancare la pachet, in asa fel incat sa ne incadram cu operativitate in timpul alocat.

Costul de participare este de 50 RON, achitabili cash, la clasa, sau prin transfer bancar pana in data de 27 mai in contul RO91BTRLRONCRT0328343601, deschis la Banca Transilvania in numele societatii Astroiluminarium SRL.

Adresa unde ne vom intalni este Str. Piscul Rachitei, nr. 11, corp B, et. 1, ap. 2, sector 3, Bucuresti.

Pentru inscrieri, va rog sa imi transmiteti un email la adresa cristiana_tanase@yahoo.com. Va rog de asemenea ca pentru pregatirea exercitiilor practice sa imi comunicati in momentul inscrierii data, ora (daca se cunoaste) si localitatea nasterii voastre.

Va astept cu bucurie si prietenie!

Cristiana Tanase, astrolog

www.iluminarium.ro

0723636213

Fii primul care își spune părerea “Curs de Astrologie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal