10%

Discount la Prima Comandă

Pentru Abonații la Newsletter

Casa Viitorului – Scoala Copiilor si Viitorul Incepe Azi – Scoala Adolescentilor

In stoc

Categorie:

Dragii mei,
stim cu toții că viitorul este reprezentat de copii. Și, cu siguranță, ne dorim binele copiilor nostri, le dorim să fie sănătoși și fericiți și să
Ángel de la Guarda
trăiască într-o lume mai bună, mai frumoasă și mai plină de armonie.
Pentru a materializa aceste vise, începem să ne trezim noi din somnul uitării de noi, multimilenare și dureroase, dar este necesar să îndumăm și copiii spre direcția noii lumi, a noii vieți, de libertate, de iubire, de pace și armonie, într-o lume fără boli și războaie.
Ca să poată să prindă contur un astfel de deziderat, este necesar să începem de pe acum să construim Casa Viitorului, pentru copiii și nepoții noștri.

Ei au nevoie să fie autentici, necenzurați de dogmele noastre limitative, la fel de mult cum au nevoie de dragostea și îmbrățisările părinților și ale celor dragi.
Au nevoie de cuvinte frumoase, de suport moral, de înfrumare plină de iubire și înțelegere, de stimulare a creativității, inventivității, fanteziei, au nevoie de călătorii fantastice și personaje de poveste, au nevoie de adultul care să îi asculte, să îi audă și să le răspundă la întrebări.
În susținerea părinților, adesea prea ocupați pentru a mai naște dialogul cu copilul, dar și venind cu experiență practică, ne-am format o echipă de lucru, împărțită în două, astfel că fiecare va veni cu contribuții deosebite care să pregătească copilul pentru minunata zi de mâine din viața lui, spre bucuria părinților și a bunicilor. ( o echipă va lucra cu mine la Școala copiilor – Casa viitorului – și cealaltă la Școala adolescenților – Viitorul începe Azi).
La Școala Copiilor – Casa Viitorului, participă copii cu vârste intre 7 și 12 ani, cei cu vârste peste, intră l Școala Adolescenților – Viitorul începe AZI (12 – 19 ani).
Cursurile sunt foarte frumoase și atractive, dar și utile, pornind de la necesitățile vieții și formând abilități necesare tuturor.
Vom avea o serie de ateliere de lucru, pentru dezvoltarea manualității, dar și reguli de educație, de circulație, de prim ajutor, de dialogare, de povestire și dezvoltarea imaginației, vor face călătorii magice și vor realiza produse hand made. În măsura posibilităților, vom avea și ieșiri în alte spații, pentru conectarea la elementele vieții, la natură, comunicarea firească cu viul.
Cursul se va ține sâmbăta, o dată la șase săptămâni, de la 10,00 la 12,00, la mine la cabinet.
Costul este 30 de lei de persoană, cu reducere 5 lei pentru plata anticipată, fie la mine, la cabinet, fie în contul RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4 Bucuresti, pentru beneficiar Florentina Mateescu.
Cursul se va ține cu minim 10 copii, deci, ca să fii sigur/a că putem porni demersul pentru viitorul copiilor nostri, poti trimite acest mail și altor părinți cu mintea și inima deschise formării multivalente a copiilor lor, într-o realitate luminoasă, mult mai mult decât cea virtuală a tabletei.
Cursul începe pe 24 octombrie și înscrierile se fac până pe 12 octombrie, iar plata până pe 17 octombrie.
Sunteți așteptați cu brațele deschise și cu toată iubirea în suflet!
Flori Mateescu, Cristiana Tănase și Sonia Iulia Oltenaș

Fii primul care își spune părerea “Casa Viitorului – Scoala Copiilor si Viitorul Incepe Azi – Scoala Adolescentilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal