CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Prima rotatie

 

În urmă cu aproximativ un an și nouă luni, povesteam noi despre deschiderea Primului Portal al Trecerii – Portalul Supraviețuirii.
El era primul pas conștient pentru unii sau non constient pentru alții, de desprindere de partea întunecată din noi și din jurul nostru și cel care ne poziționa pe traseul Trecerii din dimensiunea a treia în cea de-a patra dimensiune.
Cam la trei luni, a urmat cel de-al doilea portal, Portalul Adevărului. Pentru a trece mai departe și a ne urma drumul, era necesară desprinderea de minciună, înșelăciune, trădare… tot ceea ce nu este adevărat.
(Găsiți informații despre ele și formele lor de manifestare în articolele precedente).

La aproximativ un an după primul Portal și cam nouă luni după cel de-al doilea, s-a conturat cel de-al treilea portal, Portalul Emoțional, care ne ajuta să ne triem emoțiile si să înțelegem diferența dintre cele pozitive și cele negative, căci sunt foarte multe acte pe care le săvârșim crezând că facem bine sau convingându-ne că facem bine, dar, de fapt… facem compromisuri, acționăm din frică sau din interes, nu suntem cu adevărat deschiși pentru viață (adică intentiile de trecere din primele două portaluri nu se manifestă în mod real și în viața noastră ( să nu uităm că se presupunea trecerea de portalul adevarului – pentru a fi cu adevarat deschisi, iar inainte – portalul supraviețuirii – pentru a ne poziționa pe linia vieții).
Ne amintim de ceea ce ne-a spus Iisus – „EU SUNT CALEA , ADEVĂRUL ȘI VIAȚA!!!”
Cu alte cuvinte, pentru a ajunge în dimensiunea pentru care a venit Iisus să ne pregătească, era necesară trecerea de portalurile amintite, măcar la nivel de intenție.
Pe fluxurile energetice conturate în urmă cu aproximativ nouă luni, probabilitatea următorului portal era în primăvara aceasta.
Dar, vorbim deja de al patrulea portal – Portalul Mintal, care are două canaturi – cel drept al Conștientizării și cel stâng al Iubirii Necondiționate.
Iar acesta este Portalul de Trecere în 4D.

Cam în ultima decadă a lunii septembrie 2016 s-a mai produs un eveniment major în planul spiritual – si găsiți schița modificării traseului dimensional într-un articol anterior – ei bine, s-a terminat traseul dimensiunii a treia și, practic, în planul fluxurilor energetice apărea ca și cum drumul – care mergea firesc înainte, s-a ridicat în sus, ca un pod mobil, marcând capătul de drum.
Evident, această blocare a drumului semnifica finalizarea existenței tridimensionale, deci a vieții trăite după modelul cunoscut și practicat până acum.
Ce era de făcut? Ținând cont că era punctul de alegere a viitorului… în mod individual, dar și colectiv…
Pentru supraviețuirea în zonele luminice sau cu tangență luminică – era timpul de aliniere la noile concepții de viață, respectiv la renunțarea la tot ceea ce era întunecat în noi și în exteriorul nostru. Repet – la nivel individual, dar și colectiv.
(Acest „colectiv” ne sună probabil dureros de familiar după 30 octombrie 2015… pentru că a fost un avertisment pentru noi toți… dar, vede cine are ochi să vadă și aude cine are urechi să audă…)
Cât de încărcat – individual planetar a fost anul trecut… și mai ales ultimul sfert de an… de după închiderea drumului 3D… s-a văzut în viața fiecăruia – iar cei care au fost atenți chiar au și conștientizat aceasta; s-a văzut și prin surprizele politice și se regăsește prin ceea ce se produce peste tot în lume, la orice nivel.

Fiecare dintre aceste modificări s-au produs fără avertismente, era logic doar să se manifeste și un nivel următor unde erau mai multe trepte. Acest lucru înseamnă că procesul de Trecere se derulează fără să fi fost dezvăluit cuiva, ci doar după un plan divin.

Motivul acestui articol, este o nouă etapă a procesului, care a debutat la acest început de an și care triază pentru primul canat al celui de-al patrulea Portal – Canatul Conștientizării din Portalul Supraviețuirii.
Forma prin care se manifestă este deja de o forță energetică mult mai mare și necesită și mai multă forță mentală și spirituală pentru continuarea drumului… e prima alegere a grâului de neghină… căci informațiile ne-au fost date de atâta vreme,… doar că majoritatea celor dintre noi s-a văzut mult mai bine decât este realitatea și nu au fost luate în seamă avertismentele.
Ceea ce începe acum, este procesul invers al căderii din Grație – respectiv se începe cu a două etapă de atunci , care a fost conectarea noastră la planul întunericului-, iar acum este decuplarea conștientă de acest plan.
Forma prin care se manifestă această cernere ia, dacă vreți, aspectul unui carusel în care se urcă doar cine poate…
Ce se produce la nivel subtil – este dislocarea din actuala structură energetică a lumii tridimensionale și rotirea ei la 90 de grade, efectuând prima jumătate a drumului pentru accesarea planului 4D.

Deja este timpul conștientizărilor și al sincerităților reale cu SINE!

Doresc tuturor mult și real succes în acest proces!
E individual și fiecare își asumă răspunderea pentru sine însuși! Nu ne trece nimeni de mână această stradă…

Vă îmbrățișez cu mult drag,
Flori Mateescu
08.01.2017