10%

Discount la Prima Comandă

Pentru Abonații la Newsletter

Povestea Mea

Sunt Florentina Mateescu și, din călătoria prin această viață am primit un dar imens: mi-am aflat menirea! Și mai mult, am fost ghidată de pașii vieții, să o manifest cu bucurie!

Astfel, am urmat studii universitare de psihologie, sociologie și modul pedagogic și masterale de psihologie judiciară și victimologie, dar și de psihoterapii psihanalitice, ca și formare în tehnici de relaxare eriksoniană și hipnoză clinică. De asemenea, am formare în programarea neuro-lingvistică, pe care o utilizez cu pasiune și bucurie, în scopul reconfigurării traseelor conceptuale și comportamentale.

Am studiat și aplic hipnoza regresivă, autohipnoza, incursiuni în vieți anterioare, constelații de neam, ateliere de lucru, multiple cursuri, meditații dirijate, dar și o suită deosebit de bogată de tehnici și metode create tocmai pentru a facilita procesul transformator în plan psihic și emoțional.

Florentina-Mateescu

În domeniul bioterapeutic am studiat practic întregul ansamblu al structurilor subtile, prin vizualizare și terapie pe toate structurile existente. Mi-am creat propriul stil de lucru și multe tehnici, adaptând mereu la ceea ce cere situația în lucru.

În studiul energetic am găsit modelele de manifestare ale foarte multor structuri vii, motivațiile și procedeele de relaționare, am descifrat programe existențiale ale creației și am scris deja zece cărți pe aceste subiecte.

În practica energetică am abordat câteva mii de situații, fiecare unică și cu particularitățile ei, care deveneau pentru mine o veritabilă sursă de învățare.

Am organizat drumeții spirituale prin toată țara și nu doar, dar și tabere de dezvoltare personală și psihospirituală, pentru care am creat întotdeauna tehnicile și metodele de lucru potrivite participanților, realizând unicitate.

Am participat la emisiuni televizate și am înregistrat clipuri informative din tematici psihispirituale.

Organizez variate cursuri online si webinarii pe diferite teme de interes, optând pentru formele intens interactive și pentru tehnici de lucru profund transformatoare.

Și, știi ceva? Fac totul cu multă dăruire și dedicație, pentru că iubesc oamenii și îmi doresc să împărtășesc cu ei din bucuriile vieții.

Despre proiectul la care lucrez acum, o să-ți mai povestesc pe parcurs!

Rămâi lângă mine și echipa mea minunată și vei simți din plin efectele benefice ale schimbării tale în BINE!

Meniu Principal