CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Paradigma Lemuriana a Creatiei

stained-glass-1181864_640Dragii mei minunati,

In aceasta perioada de mari transformari, atat interioare, cat si in jurul nostru, este foarte necesar sa invatam si sa incepem sa traim in interiorul nostru, in acel univers al propriei fiinte, in care gasim intreaga bogatie a Creatiei.
De data aceasta, vom invata de la lemurieni si din invataturile vechilor scoli de mistere sa ne regasim pe noi insine, sa exploram interiorul fiintei noastre, in comuniune cu viul planetar si extraplanetar.
Cursul are cinci module si se vor desfasura la un interval de sase saptamani, pentru a avea timpul necesar integrarii informatiilor teoretice, dar si a trairilor pe care fiecare le va avea in cadrul meditatiilor si exercitiilor pe care le vom face impreuna, majoritatea create special pentru acest curs.

Asa cum suntem deja obisnuiti cu majoritatea intalnirilor noastre, si acest curs este profund terapeutic, cu multe intalniri cu sinele propriu, dar si conexiuni cu structuri vii din lumea plantelor, animalelor, lemn, cristale, dar si a elementelor – pamant, apa, foc si aer, astfel incat, intr-o varianta intens lucrativa, sa ne familiarizam cu metode mai putin obisnuite de comunicare, de receptare de informatii, precum si de utilizare a surselor variate de informatii si procesarea lor in acord cu Legile Vietii.

Programul cursului este 10,00- 18,00, iar prima intalnire este sambata, 5 noiembrie 2016, la mine la cabinet, in
strada Piscul Rachitei nr 11, corp B, et 1, ap. 2, sector 3.

Investitia este 120 lei pe modul, pentru persoanele care nu au mai facut cursul; cei care l-au facut si vor sa il reaudieze cu modificarile majore aduse, participa gratuit. Daca sunt doua persoane din aceeasi familie, platesc la jumatate fiecare -deci impreuna 120 lei. De asemenea, daca cineva mai participa si la cursul de Paradigma Atlanta a Creatiei si la Hipnoza, la cursurile de paradigma, plateste jumatate la fiecare, deci 120 lei pentru ambele paradigme, la cursurile la care participa. Daca cineva mai participa la unul dintre celelalte doua cursuri, va avea reducere la jumatate la paradigma lemuriana.Intentia este sa fie accesibil si financiar, dar si ca investitie de timp, pentru fiecare.

Va astept cu multa iubire, sa crestem frumos in lumina si armonie!!!

Cu mult drag,
Flori Mateescu