CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Paradigma Atlantă a Creației

meditation-1384758_640Dragii mei,

Vă anunț cu multă bucurie că vom începe cursul Paradigma Atlantă a Creației, sâmbătă, 22 octombrie 2016.

Este un curs pe care mulți dintre voi îl așteptați și îl doriți, iar eu am sufletul plin de încântare pentru că astfel vom avea un nou prilej de a fi împreună, să depănăm povești existențiale și să creștem în lumină cu toții.

Pentru cei care încă nu știu, este un curs care cumulează foarte multe informații, din învățături transmise de strămoșii noștri atlanți, despre cum este constituită și cum funcționează Creația, împletite cu cele mai noi concepte existențiale, menite să ne ajute să ne schimbăm modul de a gândi și a trăi, adaptați noii lumi care se naște.

Învățăturile atlante, foarte vechi, au fost ocultate de-a lungul mileniilor, pentru a nu fi folosite în mod necorespunzător de cei nepregătiți pentru ele. Dar acum a sosit timpul pentru ca aceste învățături să fie răspândite și să ne susțină în procesul evolutiv pe care îl parcurgem cu toții, în această tranziție aflată în plină desfășurare.

Desigur, este nevoie de inima și mintea deschise și de dorința reală de a conștientiza și a face pași pe acest drum al procesului transformării, prin care trecem pentru a urca în următoarea dimensiune.

Ce vom învăța la acest curs?

* Cum a fost gândită și concepută Creația
* Care este structura lumilor și de ce este așa
* Lumile de lumină
* Lumea de întuneric – existență, funcționare și necesitate
* Numărul de aur și utilizarea lui în realizarea Creației
* Geometria Sacră și modul în care acționează
* Ce este viața și ce este moartea
* Suflet și spirit
* Sistemul chakrelor și interelațiile lui
* Sistemul integral al psihicului, pe cele 7 nivele, descrierea și funcționarea lui, ca și corelațiile cu celelalte sisteme ale ființelor umane terestre
* Undele cerebrale și omoloagele lor de la toate nivelele
* Matricile, funcționarea lor și conexiunile dintre ele
Beneficiile deosebite ale cursului

– ai foarte multe informații de aflat, explicate pe larg, într-o variantă accesibilă, astfel încât să se contureze foarte clar în mintea și inima ta conceptele despre creație și evoluție.
– exerciții practice, meditații și contemplații care te ajută să te cunoști mai bine, dar și să traversezi un proces transformator
– ai posibilitatea să îți schimbi concepțiile de abordare a vieții, generând programe de viață frumoasă, cu sănătate și armonie, pentru că vei înțelege cum funcționezi și cum te poți folosi de tine și daturile tale în modul cel mai benefic
– vei înțelege cum să participi la crearea unei lumi noi și minunate, în lumina și conforma legilor cosmice, în care să trăiești așa cum ți-ai dori
– apartenența la un grup este ea însăși binefăcătoare.
– la fiecare curs se prezintă informațiile energetice ale momentului.
Cursul se va ține la cabinetul meu, în str. Piscul Răchitei, nr. 11, corp B, et. 1, ap. 2, sector 3.

Programul cursului va fi 10,00 – 18,00, iar investiția este 120 lei și se achită în contul RO31 RNCB 0075 0029 6561 0004, deschis la BCR sector 4, București, pe numele Florentina Mateescu sau la cabinet.

Orarul cursului va fi anunțat participanților. Vor fi întâlniri la 6 săptămâni, dând voie să se fixeze în structuri toate darurile primite.

Înscrierile se fac pe mailul flori.mateescu@yahoo.com sau telefonic, la nr. 0722 908 037, de preferat prin sms, căci, dacă sunt în ședința de terapie nu pot răspunde la telefon.

Dacă ar fi să vă spun ceva de încheiere, este că, în sufletul meu este dorința sinceră de a transmite aceste informații tuturor! și să le fie tuturor de un real folos, căci am căutat formula cea mai accesibilă, astfel încât să poată fi înțeles totul, putând fi utilizat apoi în viața de zi cu zi, în aceste timpuri de reală transformare globală.

Vă iubesc și vă doresc zile minunate tuturor!!!
Din suflet, Flori Mateescu