CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Portalul de supravietuire

flower of life cube smlDragii mei,

Am cateva recomandari pentru aceasta saptamana.

Stim cu totii despre trecerea din dimensiunea a treia in dimensiunea a patra si ca ea se realizeaza acum gradual, caci nu a fost posibil sa fie facuta in modul optim in decembrie 2012.

Modalitatea aleasa de divinitate pentru acest proces este un triaj gradual, dar si sanse pe care ni le ofera, pentru a lucra cu noi insine si a ne ridica vibratiile, pentru a ne putea racorda la dimensiunea a patra.

Una dintre caile alese, este Trecerea prin cele sapte Portaluri, fiecare avand functii specifice chakrelor corespunzatoare, incepand de la prima chakra, Muladhara, de culoare rosie, aflata la baza coloanei energetice si care are, printre altele, programul de supravietuire.

De aceea, acest Portal este Portalul de Supravietuire.

El s-a deschis ieri, 30 mai si dureaza pana pe 5-6 iunie.

Este primul din seria celor sapte portaluri care se vor desfasura pe parcursul unor ani, din cate preconizez, dupa modelul actual al fluxurilor energetice.

Ce inseamna acest portal si ce avem de facut?!

In primul rand, este un spatiu energetic, cu o anumita vibratie, el fiind incarcat cu energia specifica supravietuirii, care ne sustine lucrul cu noi insine in directile despre care vom vorbi in continuare.

Fiecare dintre portaluri are programe duale, pe partea dinspre 3D sre programele de care este bine sa incepem sa ne eliberam, iar pe partea dinspre 4D, are programele la care este bine sa ne conectam.

Acesta are programele de moarte (si spirituala si sufleteasca, nu doar fizica), in timp ce in partea cealalta este programul de supravietuire.

Acest portal, fiind conectat cu chakra intaia a Pamantului si cu energiile si informatiile programului de triaj pe acest nivel, va sustine munca noastra de curatare/purificare, dar si de corectare si evolutie pe programele primului centru informational-energetic, Muladhara.

Avem de lucru (prin meditatie, analiza proprie, ganduri, discutii cu noi insine… lucrari artictice… fiecare in maniera sa proprie) – pe aparatul locomotor, format din sistemele osos, articular si muscular, dar si pe sange; acestea sunt pe nivelul fizic.

Orice disconfort sau chiar afectiune pe unele dintre cele mentionate, este timpul sa fie corectate, prin aport de lumina rosie, hrana de culoare rosie, (rodii, bulion, ardei gras rosu, cirese, capsuni, pepene rosu…, ceaiuri rosii), dar si haine rosii (din fibra naturala, caci cea sintetica nu emite), flori rosii in jurul nostru, paturi, asternuturi, orice este rosu va poate sustine in rezolvarea carentelor din propriul sistem si instalarea programelor de vindecare.

Acestea sunt pentru fizic.

In completare, in prima chakra, avem si o portiune de galben, deci, daca sunt afectate organele interne – ficat, colecist, pancreas, splina, rinichi, stomac, puteti aporta si galben.

Complementara culorii rosii, fiind si spatiul de unde se alimenteaza organismul cu carenta de rosu, este culoarea verde, a celui de-al patrulea centru energetic, Anahata, chakra inimii, care coordoneaza inima, plamanii, circulatia, respiratia si pielea. Se poate consuma orice hrama verde, recomand mult patrunjel, mere verzi si tot ce este verde, caci contine fier,printre altele multe necesare organismului.

Din perspectiva psihica, in aceasta perioada avem de lucrat pe programele de :orgoliu, agresivitate – si fizica si verbala, pe liberul arbitru, pe programul de frica de moarte, caci aici avem si programul care contine durata vietii si de aici vin multe informatii eronate generate din acest program; pe insomnie, care este un semn al fricii de moarte; pe teama de viitor, pe neincrederea in puterile proprii si refacerea lor, tot prin aportare de rosu, dar si lucru mental cu noi, pe increderea in viata si in tot ceea ce inseamna viata;

Se lucreaza la nivel spiritual pe tot ceea ce inseamna viata si atitudinea noastra fata de viata si de toate formele de viata, ca si pe conceptia despre viata si moarte, despre supravietuire, despre conduita de viata si raportarea la ceilalti participanti ai cadrului de viata in care ne manifestam.

Caracteristice chakrei Muladhara sunt: mantra LAM, yantra (forma geometrica) pe care se mediteaza este Patratul (2D) sau Cubul (3D), elementul este Pamant. Pentru meditatie se poate imagina un patrat rosu in care se intra si se mediteaza, se poate medita pe pamantul, cu talpile goale sau conectati la Mama Pamant.

Puteti lucra in fiecare dintre cele sapte zile pe cate un aspect.

O varianta care va poate ajuta, este sa cautati Geneza Biblica si sa va notati zilele Creatiei si ceea ce a fost creat in fiecare zi; puteti lucra in fiecare dintre cele sapte zile cu elementele create, in ordinea genezei, astfel incat sa nu va scape relatia cu nicio forma de viata, ci sa acoperiti i plaja cat mai bogata.

Este si timp al iertarilor, pentru ca ele topesc legaturile karmice, ceea ce face parte din acest proces de triaj.

Puteti sa trimiteti acest mail oricui doriti sa primeasca informatia si sa ii fie de folos.

 

Va doresc succes, din tot sufletul!!!

Cu drag, Flori Mateescu