CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Matricea Galactică

 

matricea galactica2

Matricea Galactică este cea care ne ajută să înţelegem ce este Axus Mundi… şi nu doar…

Ea este şi cea care ne explică atenţia şi grija galactică pentru … experimentul Terra… sau Momentul Terra…

Şi care ne arată rolul nostru în Galaxie…

De ce şi cât suntem de importanţi…

Dar şi… locul nostru… în care ar fi bine să stăm… pentru a nu produce haos… deşi unii, este posibil să creadă că totul este în haos… nefiind deloc aşa… în realitate…

Deci, care ar putea fi importanţa galactică a Momentului ACUM pe care îl traversează Terra?

Matricea Galactică a avut o anumită configuraţie pentru dimensiunea a treia. Aceasta, la nivelul vieţii planetare se regăsea în programul de lecţii specifice 3D, similare ( nu identice ), pe care le-au urmat şi celelalte lumi 3D de pe planetele galaxiei noastre.

Evoluţia fiecărei planete este conformă unui program pe mai multe cicluri, în care se traversează experienţele. Ca să înţelegem mai bine, am putea asimila planetele galaxiei nostre cu chakrele umane, ca reper despre care avem formate oarece idei…

Astfel că, în aceeaşi manieră în care chakrele noastre impregnează structurilor noastre un anumit program de lucru şi la nivel galactic, planetele fac acelaşi lucru. Din acest punct de vedere, galaxia este omoloaga omului, dar de dimensiuni mult mai mari. Un bun exemplu ar fi acela al păpuşilor ruseşti, care sunt identice ca model şi desen, dar diferite ca mărime şi se bagă una în alta?!…

Ei bine, lecţiile de 3D prevedeau până acum ca la Trecerea planetei în dimensiunea a patra, civilizaţia să dispară, planeta să intre într-o perioadă de refacere ( după cât se distruge în lumea 3D ) şi de echilibrare a energiilor şi polarităţilor, asfel încât să poată fi apoi populată cu humanoizi 5D, a căror existenţă are total alte coordonate şi alt mod de viaţă. Dar, pentru venirea lor trebuiau descărcate şi curăţate programele karmice, creat un nou climat de viaţă în care tot viul trăieşte în armonie, aşa cum era înaintea coborârii în energiile grosiere ale materiei.

Faptul că acest model a mai fost folosit până acum, arată şi că a funcţionat şi că dat posibilitatea evoluţiei humanilor, dar şi a planetelor care au traversat în 4D şi apoi 5D.

De ce ar fi altfel acum?

Pentru că, la nivel galactic s-a trecut în alt plan vibraţional… care determină o modificare a modelului Trecerilor planetare…

…Şi, se pare că noi suntem primii care facem Trecerea cu oameni cu tot…

Cu alte cuvinte, modificarea câmpului vibraţional galactic, aproape sincronă cu Trecerea noastră în următorarea dimensiune, a determinat o schimbare şi în programul terestru de Trecere, care, de acum înainte, se va face conform unui nou program ( cel pe care îl traversăm noi acum )… având posibilitatea de a se utiliza şi variante alternative, care să nu modifice rezultatul, dar să găsească cea mai bună cale de traversare… şi care va deveni program pentru următoarele civilizaţii, aflate în momentul omolog prezentului terestru.

La nivel galactic, Terra avea polaritate feminină, având de învăţat lecţiile 3D, pe care le-a primit din altă parte, unde au fost traversate.

Acum că lecţiile 3D sunt integrate, deci trecute în polaritatea masculină, vor începe emanaţiile lor ( darea în exterior ), pentru următoarea planetă care va traversa lumea tridimensională, aceea fiind polul feminin.

Polarizarea feminină galactică devenea o polarizare masculină la nivel planetar, pentru perioada 3D, când noi am fost în Patriarhat, în timp ce manifestarea masculină în Matricea Galactică ia forma femininului în Matricea Planetară. Ştim deja că am intrat în Matriarhat, deci în conduită planetară feminină.

Grafic, schimbările acestea ar putea fi reprezentate în plan ca o sinusoidă, adică o linie şerpuită care urcă, când coboară sub axa de referinţă, funcţie de orientarea spre polul pozitiv sau spre cel negativ.

În aceeaşi manieră se ondulează şi undele de rezonanţă… şi undele cerebrale… şi cele telurice… evident şi cele cosmice… toate fiind unde de rezonanţă…

Deci, ceea ce ar fi necesar să înţelegem este faptul că schimbările planetare nu sunt făcute la întâmplare, ci după un model, care are anumiţi algoritmi de la care se pot face abateri doar în limita în care rezultatul final nu va fi modificat, ci se va găsi calea cea mai bună de a ajunge la el.

Înţelegând modul cum funcţionează Matricea Galactică, putem aplica principiile pe Matricea Cosmică.

Creaţia a fost realizată prin fractalizarea Întregului Divin, după aceiaşi algoritmi de fractalizare… deci diferă mărimea, nu modul de funcţionare…

Evident, se pierd şi din potenţialităţi, care crează noi modele, fiecare cu particularităţile sale.

În fond, lumea arată ca păpuşile ruseşti…

 

Cu mult drag,

Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!