CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Limitele Celor Cinci Simţuri – I –

 

În articolele precedente am vorbit despre traversarea dintr-o dimensiune în alta, din 3D în 4D. Este un fenomen binecunoscut și perceput de aproximativ o treime din populația planetară.

Extremul Orient, format într-o altă manieră culturală, cunoaște aceste informații, educați de mici cu informații esoterice pe care noi le-am descoperit în ultimele decenii.

Și nu doar ei…în multe zone de pe glob se cunosc informații despre structura subtilă a corpului viu ( uman și nu doar ), precum și funcțiunile și legile spirituale, care sunt Legi Universale ce generează modelul de funcționare a viului.

În întreaga lume au existat de-a lungul timpului școli spirituale, cele mai multe ocultate, care păstrau informațiile și le dădeau cu mare grijă mai departe, ca să nu ajungă în posesia celor care acționau împotriva umanității, planetei, viului…

Valul de trezire energetică din ultimele decenii, a făcut posibil accesul la aceste cunoștințe pentru toți cei care și-au dorit să iasă din spațiul limitat de existența tridimensională.

Informații există din belșug. Sunt difuzate prin cărţi, cursuri, presă, internet…sunt tone de tomuri scrise și publicate…

Sunt informații corecte, complete sau încă nu…fiind căutări chiar ale autorilor care le-au scris…

Nu a venit nimeni să prezinte Manualul Trecerii…Lucrez la această carte…dar după ani mulți de studiu și practică de zeci de mii de ore…care mi-au adus cunoașterea de acum…Dar acesta nu este finalul!…mai avem enorm de mult de învățat, de conștientizat…

Adevăratul proces de conștientizare abia acum începe.

Până acum s-a derulat procesul de TREZIRE.

Acesta va mai continua un timp, suprapus cu cel de conştientizare, după care, cei care vor, vor fi treziți.

De ce vreau să mă refer la cele cinci simțuri fizice și limitele lor?

Pentru că urmează să vă spun niște lucruri care au nevoie de ceva mai multă capacitate de receptivitate decât ne pot oferi cele cinci simțuri fizice: văzul, auzul, mirosul, gustul și simțul tactil.

Ce particularitate au aceste simțuri?

Cea care ne interesează în discuția noastră, se referă la limitele lor.

S-a învățat la anatomie și nu vă spun nimic nou, mai ales că nu vă dau valorile limitelor, pentru că nu ele sunt semnificative, ci faptul că există limite.

Deci: fiecare dintre simțurile noastre funcționează într-o anumită plajă de valori, de la… până la…

Ce înseamnă acest lucru??

Că simțurile noastre nu ne pot informa despre mesaje cu valori peste sau sub limitele specifice fiecărui simț!!!

Ceea ce este sub limită se numește subliminal, iar ceea ce este peste limită, se numește supraliminal.

Ca exemplu: vedem radiația luminoasă – lumina. Dar nu putem vedea radiația infraroșie – care este valoric sub limita vizibilă pentru ochii noștri…şi nici pe cea ultraviolet, care este peste limita percepută de corpul nostru fizic…
(Pentru verificare, sunt suficiente căutări pe net sau în manualele de specialitate, căci este vorba despre date științifice.)

Existența razelor infraroșii și a celor ultraviolet – că tot am dat acest exemplu, fiind vorba despre termeni cunoscuți de aproape toată lumea – ne spune că există și structuri pe care noi nu le percepem cu cele cinci simțuri ale noastre.

Corpul nostru este o creație magnifică, de o perfecțiune uluitoare!

Avem mecanisme reglatorii atât de fine, încât nu poate decât să ne uimească modul în care a fost creat!

Dar!!!…nu putem vedea totul…nu putem auzi totul…nu putem mirosi… gusta… pipăii totul!!!…

Vă întrebaţi de ce?!

E o temă de gândire…

…va urma…

 

Cu mult drag,

Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Centrul Florentina Mateescu