CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Lansarea cărții „Geneza – Să fie lumină!”, 30 martie 2019, ora 11:00

Lansarea cărții „GENEZA” va avea loc pe 30 martie 2019, ora 11:00 la cabinet, în str. Piscul Răchitei, nr 11, corp B, et. 1, ap. 2, sector 3, București.
Sunteți așteptați cu drag să fiți primii care vor beneficia de carte !!

Gestată în ani de studiu, după ce s-a transmis mesajul despre nașterea ei, GENEZA este a 7 (șaptea) carte a autoarei Florentina Mateescu și primul volum al trilogiei Să fie lumină!”.

Această carte s-a scris în șase zile.

Periplul celor două persoane care dialoghează de-a lungul cărții, se derulează între spații siderale și terestre, între timpii istorici și cei demiurgici, construind punți de legătură între aceste domenii aflate la granițele acelorași teme de manifestare, dar și aducând sub același reflector și urzind noua țesătură a cunoașterii științei și spiritualității.

Este o viziune personală despre Creație și informațiile biblice, care este necesar să fie explicate pe înțelesul tuturor, căci toți suntem oameni ai aceste planete și ne privește soarta noastră.
Această optică integrativă răspunde foarte multora dintre întrebările noastre existențiale.

O citești cu aviditate, savurând stilul abordat, participând la dialog cu versiunea, ideile și gândurile tale, deschizând un nou orizont al sferei tale de interese – spre zarea unei lumi luminoase, în care să trăiești în bucurie !”