CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Iluziile în care Trăim

Încet – încet începem să înțelegem că mintea noastră este depozitara adevărului (însă nu integral, deocamdată), dar, mai ales, a tuturor iluziilor.

Această perioadă, atât de bogată, ne oferă foarte multe șanse și oportunități.

Evident, le oferă tuturor, dar le folosesc doar cei care sunt pregătiți să le primească și fac eforturile necesare pentru ele.

Este adevărat, din start, în această etapă de evoluție, s-au întâlnit acum foarte mulți oameni, de toate nivelurile energetice și spirituale, nu doar cei care trec în 4D.

Marea majoritatea persoanelor, au venit să îi susțină pe cei care trec, eliberându-i de legăturile karmice cu cei care au venit doar să ajute, dar încă nu trec, pentru că mai au de experimentat lecții 3D.

Este foarte important să înțelegem acest lucru și să îl respectăm și să îi respectăm pe cei care au venit să susțină trecerea celorlalți, chiar dacă propriile suflete știau că încă nu vor trece în 4D.

Avem de înțeles că lumea 3D, datorită inversiunilor petrecute cu ocazia ”căderii”, inclusiv în mintea noastră s-au produs o serie de modificări de percepție, de înțelegere, de procesare.

Noi, practic, trăim într-o lume inversată, o lume în care totul este altfel decât în REALITATEA UNIVERSALĂ.

Înțelepții din vechime și din toate timpurile, ADEVĂRAȚII ÎNȚELEPȚI, vizionarii, PĂSTRĂTORII TAINELOR, au spus aceste lucruri de mult. Le-au spus în mai multe forme, dar neinteligibile pentru noi. Nu pentru că nimeni nu ar fi putut înțelege, ci pentru că nu era momentul să se dea informația completă, din care oamenii să înțeleagă mersul lucrurilor.

În lumea de 3D este dificil să se poată înțelege realitatea abstractă, pentru că este greu să se obțină detașarea necesară unei analize obiective.

Ceea ce se poate face acum, însă, în noile energii, este deschiderea minții și a sufletului, pentru a ajunge la conștientizare și iubire necondiționată.

Este un proces, cu etapele sale specifice, cu urcușuri și coborâșuri, dar necesar pentru transformarea noastră în omul de 4D.

Primul pas necesar este să înțelegem multidimensionalitatea vieții.

Nouă ni se pare ceva extrem de complex chiar și viața 3D. Ea este foarte-foarte bogată, variată, încărcată cu o sumedenie de aspecte, de variante, de posibilități, vedem că toate se pot complica și detalia excesiv de mult, se pot crea ramuri, din ramuri… din ramuri… ca și la copac, din trunchiul căruia pornesc ramuri, din ele ramuri mai mici, rămurele.. rămurele…

Cam așa este și viața noastră: avem de mers pe toate traseele reprezentate de toate ramurile și rămurelele… asta am și făcut în acești eoni tridimensionali… iar acum înțelegem că eram… pe niște ramuri, ale unui copac… adică… în aer…

…Și abia acum, când s-au activat energiile tetradimensionale, putem vedea că am trăit în iluzie toată perioada 3D…

Pentru că am fost conectați la lumea golului…

…iar comunicarea noastră cu Dumnezeu era inversată…

De aceea, noi, oamenii am găsit ca soluții pentru problemele noastre – pe cele din gama întunecată – războaie, certuri, minciuni, invidii, jafuri, omoruri, violuri, furturi, înșelăciuni… … … știm cu toții că lista e lungă…

Dacă am fi fost conectați direct la Dumnezeu, soluțiile erau de lumină. Și viața era altfel!!! Mult altfel!!!

Din nefericire, felul în care este setat omul fizic, din dimensiunea a treia, nu cred că i-ar fi putut oferi o altfel de viață… ea a derivat din modificarea de structură matriceală, ca un program firesc…

Poate că, o altă configurare inițială, ar fi produs alte reacții 3D.

Poate că ele se experimentează în altă lume, în alt univers…

Sau poate că REALITATEA nu poate fi experimentată la nivel fizic…

La nivelul 3D al omului pământean, SIGUR NU, pentru că nu poate fi procesată de creierul activ în 3D ( 10{9c84af86b46550c39493b9a9401e5f5d09a3a2dd7014d2e432a8ad2b42a05643} ).
REALITATEA MULTIDIMENSIONALĂ există, dar poate fi cunoscută și analizată atunci când ne deschidem mintea spre alte posibilități, când o acceptăm, când lăsăm să se producă TREZIREA în noi.

Am putea spune că este alegerea noastră.

Și chiar este!

Pe de altă parte, pentru a se produce Trezirea, este necesar să avem deja un nivel informațional, un prag de lecții de viață –depășit, deci cu lecțiile învățate… să avem un anumit nivel spiritual, care este rezultatul muncii noastre din toate existențele de până acum.

În această perioadă, se dă șansa de trezire foarte multor oameni prin accelerarea lecțiilor de viață, prin informaționalizarea amplă, prin cursuri, cărți, seminarii, drumeții spirituale, meditații, contemplații, ritualuri, emisiuni televizate, prin ample informări virtuale… Important pentru fiecare dintre noi este să vrem să ajungem la ele… să nu le tratăm cu autosuficiență… că noi știm… că nu mai avem de învățat… că sunt aberații cele spuse de cei care și-au deschis mintea…

Sunt multe forme de protecție pentru cei care nu s-au trezit. Și nu trebuie criticați. Este un pas prin care trecem fiecare. Fiecare dintre cei Treziți a avut un astfel de moment.

Fiecare a ținut legătura mai strâns cu lumea materială, până când a început să înțeleagă REALITATEA EXTINSĂ – sau măcar existența ei…

Și abia atunci începe ieșirea din iluzie…

Ne reîntâlnim, o să vă mai povestesc.

 

Cu mult drag,
Flori Mateescu
Psihoterapeut, Bioterapeut, Hipnoterapeut, NLP