CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

FELURI DE IERTARE

De-a lungul timpului, după săvârșirea de către Eva, a ceea ce numim “păcatul originar”, viața 3D a însemnat și înseamnă un lung șir de “păcate”, pentru că structura fizică are, constituțional, o serie de limite. Acestea se regăsesc atât la nivel fizic, cât și psihic, mental, conceptual.

Astfel, omul 3D este pus în situații experimentale complexe, dar cu un instrumentar mai sărac. El nu mai poate să se deplaseze liber prin spațiu – prin levitație, dematerializare – rematerializare sau cu întreaga structură non-materială, cum făcea în lumile superioare; nu mai are acces la o sumedenie de capacități intelective, nu mai are la dispoziție întregul fond informațional acumulat până la existența 3D, pentru că îi este blocat accesul la el, acesta fiind depozitat în zona neutilizată a creierului și în infra- și inconștient, zone greu accesibile ale psihicului… nu mai poate obține materializări prin puterea gândului,…îi lipsesc foarte multe din potențialitățile pe care le avea în structura non-fizică, deci, va trebui să găsească soluții problemelor de viață pe care le are de rezolvat, dar cu posibilitățile foarte limitate ale lumii 3D.

Din necesitate, pentru că trebuia să găsească soluții care să-l ajute să supraviețuiască, a experimentat soluțiile cele mai variate, unele fiind obținute prin tatonări succesive ale unor direcții de acțiune. Evident, unele soluții erau eronate, incomplete, porneau de la baze greșite… dar erau ceea ce putea face omul cu posibilitățile pe care le avea la dispoziție.

Mai mult, omul avea blocate conexiunile cu etajele superioare ale psihicului și ale sistemului chakrelor și nu avea deloc acces la informații din structura lui subtilă, nici măcar nu era conștient de existența lui. Clarvăzătorii și învățătorii care au venit mereu ca să ghideze omul 3D spre evoluție au vorbit despre multe posibilități, despre existența Divinității, despre potențialitățile umane, dar omului limitat de structura 3D nu îi erau accesibile foarte multe dintre acestea.

Aceasta a făcut ca toată perioada 3D să fie marcată de ceea ce numim greșeli, păcate… și să fie nevoie de foarte multe iertări specifice: omul trebuie să se ierte pe sine, pentru atitudini și comportamente greșite față de sine, de ceilalți, de societate, de planetă; să îi ierte pe cei care au greșit față de el, de viață, de societate, de Dumnezeu; să își ierte și lecțiile și greșelile și să le accepte, fără să mai dea vina pe exterior pentru ceea ce i se întâmplă… sunt multe de iertat și multe forme de a realiza iertarea… dar elementele comune sunt conștientizarea a ceea ce trebuie iertat și să se facă din suflet, adică să fie făcută cu iubire… conștientizarea și iubirea fiind atributele de bază ale 4D…

Un program corect și complet de iertare, realizat cu sinceritate, smerenie și iubire, dizolvă programele karmice din propria structură, dar și din karma de relație, ajută la integrarea a foarte multe informații, conștientizarea cauzalităților, dar și a efectelor lor…

…cu alte cuvinte produce o serie de igienizări energetice și psihice, de care avem nevoie dacă vrem să mergem mai departe, în 4D.

…ne scutește de traversarea a multe lecții de suferință și ne apropie de modul de viață și experimentare specific 4D.

…facilitează reconfigurarea matriceală pentru merkaba, adică pentru înălțarea energetică și vibrațională.

De reținut este faptul că noi hotărâm dacă, cât și când vrem să învățăm!

Pentru a facilita înțelegerea Iertării și a rolului ei, dar și a modalităților de a lucra eficient și benefic cu ea, vă propun să ne întâlnim miercuri, 16 iulie, de la orele 18,30 – la orele 21,00, într-o locație pe care o voi anunța ulterior persoanelor participante, cu un taxă de 50 lei de persoană, pentru a începe Seminarul despre Terapia Iertării.

Acest prim seminar va avea o prelegere despre ce înseamnă iertarea, dar și informații unicat despre varianta ei atlantă (prin conștientizare) de realizare, prin acțiunea asupra a patru din palierele psihicului (de asemenea, informații în premieră totală la vreun seminar).

Varianta lemuriană (intuitivă) va fi discutată la seminarul din 3 septembrie.

Ambele seminarii au sesiune de lucru cu sine, pentru rezolvarea unor probleme personale, care vizează propria persoană sau altele (care mai trăiesc sau nu, căci se poate cere iertare sau pot fi iertați și cei plecați), dar se vor face și tehnici de iertare la un nivel mai mare. La seminarul din 16 iulie vom învăța să cerem iertare Mamei Pământ, care plânge cu ploaie de atâta timp…

Decizia de a merge mai departe, în 4D, este o alegere individuală!

Eu pot doar să ghidez pașii pe acest drum și să aduc informații și puncte de vedere care nu au mai fost discutate sau făcute publice, dar meritul de schimbare este al celor care fac efortul pentru schimbare!

Decizia de participare la seminar vă aparține!

Florentina Mateescu