CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Energia cu care ne hrănim

 

 

Un fapt deja dovedit științific este că materia este energie densificată, de unde rezultă și alt adevăr dovedit că și noi suntem, de fapt, o energie densificată.

Formele diferite ale materiei sunt date de informațiile puse în programele implementate în structurile energetice care urmează să se densifice, în anumite condiții, pentru un anumit timp și într-un anumit fel.

Acest lucru înseamnă că și hrana noastră, chiar și cea fizică, este tot o formă de energie.

Cu cât este mai naturală, cu atât programele ei de viață sunt mai complete și corecte. Versus, cu cât este totul mai artificial, cu atât programele de viață sunt mai atenuate sau eronate.

Efectul este starea de slăbiciune, lipsa poftei de viață, a puterii fizice și psihice, a rezistenței fizice, precum și apariția a o sumedenie de boli.

Hrănirea în fața televizorului, sau citind, sau vorbind despre diferite subiecte încarcă hrana cu informația accesată.

Adică, adesea ne hrănim cu știri politice, show-uri, știri despre dezastre petrecute în lume, filme cu omoruri sau discuții critice despre alții. Aceste informații aduse în corp, lucrează asupra lui și apoi apar stări depresive, de panică, de anxietate, tulburări psihice variate. În timp apar și în fizic: gastrită, ulcer, hepatită, diabet, probleme osoase și articulare și altele.

Când ne întâlnim cu alte persoane avem tendința de a critica ceva – vremea, conducerea, regimul fiscal, familia sau orice am putea critica, hrănindu-ne și noi cu energie negativă, dar transmițând-o și interlocutorului, care o poate „înghiți” și, de regulă, răspunde în același registru, dându-ne și el același gen de hrană energetică.

Apoi ne întrebăm de ce în viața noastră se manifestă aceste programe, energii, evenimente și îi acuzăm pe toți din jur, chiar și pe Dumnezeu.

Poate că a sosit timpul să începi să te hrănești cu iubire.

Poți face asta?

Pare simplu.

E minunat!

Și este ceva cu adevărat fantastic pentru tine!

Eu cred că poți să o faci!

Cu mult drag,

Flori Mateescu