CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

CAPCANA PUTERII XII.

Acum, ce se întâmplă cu Învățătorii noștri?

Din punct de vedere spiritual, evident.

În primul rând, avem două categorii de învățători: unii sunt cu vibrație înaltă, iar alții cu vibrație joasă.

Cei cu vibrație înaltă, cresc și mai mult, pentru că misiunea lor de a ne învăța, îi ajută și pe ei să învețe și mai mult. Dacă sunt de nivel christic, ei știu, dar acceptă să vină în această lume, care le provoacă suferință, fiind foarte diferită vibrațional de nivelul lor.

Dar o fac din iubire și cu iubire!

Și vin să ajute!

Ei sunt ființe care își cunosc valoarea și potențialul și nu au aroganță, orgoliu, aere de superioritate și nu vor arăta niciodată cu degetul spre ei să spună cine sunt și ce nivel au. Nu vor încerca să se așeze sau să pară deasupra oamenilor, înțelegând în profunzime, că TOȚI SUNTEM PARTE DIN CREAȚIE!!! ȘI TOȚI SUNTEM PERFECT CREAȚI!

Iar vibrația fiecăruia este cea corectă, pentru nivelul de studiu al lecțiilor de viață unde se află!

Aceștia sunt cel mai adesea catalogați ca smeriți, umili.

Ei înțeleg și deșertăciunea unei puteri –de orice fel ar fi- pe care unii chiar se străduiesc să o afișeze, o caută…

Cei ca ei, sunt răsplătiți prin continuă creștere vibrațională, deci ascensiune în Lumină, pentru că ajutându-și frații mai mici, de fapt, evoluează și ei.

Cei care se erijează în maeștri sau guru, încă nu au înțeles niște aspecte profunde și foarte importante și nici nu și-au depășit nivelul egotic. Încă au nevoie de recunoașterea celorlalți, pentru că fie conștient, fie nonconștient, ei știu că încă nu sunt unde trebuie .

Faptul că se așează pe jilțul iluminaților și își atribuie titluri, este acceptat ca lecție pentru cei care caută titluri, nu neapărat evoluție. De la ego la ego…

Cei despre care am analizat în această temă… sunt cei care au căzut cel mai rău în capcana puterii.

Sunt oameni care trăiesc profund în iluzie și care cred că puterea – de orice fel – fizică, politică, financiară, economică, energetică, etc., este un potențator de supraumanitate, că îi așează deasupra celorlalți…

Când, de fapt, NU ESTE NIMENI DEASUPRA NIMĂNUI!!!

Ierarhizarea specifică lumii 3D, care este o lume a clivajului, a separării, se regăsește în majoritatea aspectelor vieții.

Ca o paranteză, cei din spiritualitate care au preluat acest model, creând ierarhii, încă nu au rezolvat în ei înșiși aspecte legate de credință și de înțelegerea și acceptarea lucrării divine.

Ca o temă de meditație foarte profundă, adresată chiar tuturor , este că DUMNEZEU ESTE ÎN TOATĂ CREAȚIA!!!

Adică și în cel pe care lumea profană îl consideră răufăcător,… incapabil, … handicapat,…

Și, pentru că Dumnezeu este prezent în totul, întreaga Creație fiind o formă a Sa de manifestare, nu este mai mic sau mai puțin Dumnezeu dacă se manifestă într-o ființă pe care noi o declarăm handicapată…

Există o temă de lucru acolo… Se rezolvă când cei implicați învață…

Deci: pentru că Dumnezeu este în TOATE, adică și în toți oamenii, suntem EGALI!

 

 

 

Mai avem de lămurit doar un aspect în următoarea noastră discuție.

Până atunci, succes la meditat!!!

 

 

 

Cu tot dragul,

Florentina Mateescu