CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

CAPCANA PUTERII I.

Un element de interes general în actualul climat social, politic, economic, financiar, etc., la nivel global, este gestionarea puterii.

Puterea pe care o caută lumea cu fervoare, este un afrodisiac deosebit de puternic. Dar este așa pentru cel care nu are putere interioară, ci caută în exterior și își autoatribuie sau acceptă atribuirea din exterior, a unei false puteri, a puterii reprezentate de un loc, un post, o poziție – socială, politică etc., o posibilitate financiară…

În lumea 3D, cea care s-a manifestat în ultimele milenii, puterea a fost țelul multor oameni, care căutau să se auroleze cu ceva tangibil, posibil de atins, în încercarea de a depăși statutul limitat al omului tridimensional, supus nu doar limitărilor, ci și morții.

Mulți dintre căutătorii puterii încercau să păcălească moartea…

De altfel, căutarea Sfântului Graal și a Pietrei Filosofale sunt un exemplu grăitor al demersurilor de a depăși moartea și condiția limitativă a vieții tridimensionale.

Însuși Hitler a căutat Graalul, în încercarea de a-și depăși moartea.

Nu este greșit că mulți oameni și-au dedicat viața acestor căutări. Poate că, din perspectiva 4D, am putea spune că nu toate formele de căutare au fost chiar ortodoxe, dar a fost ceea ce s-a putut manifesta în lumea 3D.

Pe de altă parte, căutătorii Graalului și ai Pietrei, erau cei care auziseră de ele, credeau în ele și, undeva în subconștientul lor licărea amintirea tinereții fără bătrânețe și a vieții fără de moarte… care nu este doar un concept de poveste… ci o realitate care începe să se contureze în 4 și 5D, dar chiar începe după primele 3 nivele din 4D.

(Oricum, după intrarea în 4D, sub incidența unor altfel de energii și programe informaționale, care ne vor coordona traseele existențiale, structurile noastre vor renunța la boală, se va prelungi mult viața, îmbătrânirea va fi mult întârziată, iar lecțiile de viață vor fi învățate prin conștientizare și iubire necondiționată, adică într-o manieră foarte diferită de programul emoțional, ce cuprindea foarte multă suferință, în 3D.

Cine dorește informații detaliate, le poate afla, există cursuri, cărți, seminarii… și eu țin astfel de cursuri și seminarii și am cărți scrise pe aceste teme și pregătesc altele, la care lucrez. Informațiile sunt foarte multe, iar spațiul pentru articol este redus și nu ne permite să expunem tot ceea ce este necesar să se cunoască.

Dar, părerea mea este că cel mai corect este să se facă demersurile pentru a înțelege substratul fenomenelor, pentru că atunci avem cunoașterea la noi, cu noi, în noi, și putem face analizele de conștientizare singuri, fără susținători, îndrumători).

Atitudinea generală față de moarte este o expresie a fricii de moarte și foarte multe dintre acțiunile umane sunt îndreptate spre găsirea căilor de prelungire a vieții.

Vorbim la modul general.

Intoxicarea și subminarea organismului cu hrană modificată genetic – care produce mutații în corpul nostru, pentru că genele sunt într-o mișcare și transformare continuă, nu sunt imobile și fixate la informațiile de la naștere, căci tocmai această mobilitate a lor este una dintre cauzele evoluționismului, pe care se pledează foarte mult-; aditivii alimentari, care sunt cancerigeni, în marea lor majoritate și totuși, deși se cunoaște foarte bine acest lucru, sunt folosiți intensiv – și incidența apariției cancerului nu este doar crescută, ci în explozie continuă; stresul permanent, cauzator de infertilitate, angoase, depresii, sinucideri… și tot ceea ce trăim cu toții, sunt acțiuni direcționate intențional spre reducerea drastică a populației…

Dar cei care le ghidează sunt, evident, cei care se tem cel mai tare de moarte!…

…Și care au puterea… politică,… financiară… de a face aceste lucruri!…

Făcând o analiză a modului în care a fost gestionată puterea de către personalitățile istorice, putem vedea că foarte puțini aveau putere cu adevărat, adică putere interioară… Au avut-o conducătorii inițiați – faraonii, Zamolxe, Buerebista, Decebal, Deceneu, domnitorii noștri IO – Ștefan Voievod, Mircea cel Bătrân… și mulți alții… dar puțini, ca procent din numărul total al celor care au avut acces la putere.

Vă sugerez să meditați puțin la aceste aspecte: puterea exterioară și puterea interioară…

Și ne regăsim, să continuăm această discuție!

 

 

Vă doresc succes în analiza propusă, Florentina Mateescu