CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Călătorie spre Viitor

Vă invit la un voiaj în lumea viitorului, în lumea 4D, în care ne pregătim să intrăm.

Spuneam în articolul anterior că lumea de 4D este o lume în care lecțiile de viață se învață prin conștientizare și iubire. Ele ne dau înțelepciune.

Ca să ajungem la conștientizare, este necesar să înțelegem că suntem aici ca să experimentăm, fiind particule de Ființă Divină, în manifestare.

Manifestarea pe care am experimentat-o cu toții în 3D a fost în planul emoțional, iar lecțiile le învățam preponderent prin suferință. Deja știm cu toții.

Am trăit cu toții uitarea. Am uitat cine suntem și de undeam venit.

Am uitat care este scopul nostru aici. Și ne-am identificat cu corpurile noastre și cu problemele lumii fizice în care ne găseam. Ele ne defineau. Ele ne coordonau viața. De ele ne lăsam ghidați.

Luam hotărârile în funcție de fricile noastre. Iar fricile sunt energii care covârșesc. Uitam să căutăm forța în noi. Alegeam dintre două frici pe cea pe care o credeam mai puțin nocivă…

Și acum, încă mai alegem cu frică…

Dar, când vom înțelege că nu frica este stăpâna… și că nu departe de Dumnezeu sunt hotărârile cele mai bune…când vom înțelege Planul Creației și faptul că suntem aici să experimentăm…vom înțelege că putem învăța și virtual… acum, după ce am acumulat experiențele fizice…și că nu este nevoie de suferință…este nevoie, însă, să fim prezenți: să trăim fiecare clipă atenți la ceea ce se întâmplă în acea clipă, nu cu gândul aiurea, în altă parte…

Și este necesar să fim atenți la evenimentele și persoanele din viața noastră, că nimic nu apare întâmplător!!!

Dar de ce ar trebui să facem aceste lucruri?

Putem să ne continuăm existența ca și până acum.

Poate, în continuare să funcționeze o forță pe care o investim și ne conduce viața…

Nu ne forțează nimeni să depășim lumea 3D!

Și, în realitate, este alegerea noastră, dacă rămânem în 3D sau ne pregătim de 4D.

Dar! Ce înseamnă 4D??!!

Deocamdată, pentru noi, o necunoscută…

Pe care am putea să începem să o cunoaștem… chiar acum… cu un tur virtual…ca să știm încotro ne duce drumul vieții…

Și să alegem în cunoștință de cauză…

Deci, structura omului tetradimensional se modifică, față de cea a omului tridimensional. Fizic, partea centrală a ființei este tot materială, dar este înconjurată de o aură vizibilă. Mărimea și culorile aurei vorbesc despre ființă. O să vă povestesc cum.

Matricea energetică va suferi o modificare, grație căreia omul să se poată decupla de structura energetică 3D și să se cupleze pe cea de 4D, pentru că altfel nu se poate face cuplarea, reconectarea sau orice denumire i-am da. Ceea ce facem acum, când ne reconectăm, este doar temporar, cât păstrăm starea de conștiință modificată.

(Pentru ca această schimbare să se producă facem și noi cursurile din Seria Paradigma Atlantă a Creației și Atelierele de Lucru, toate fiind sub egida Cursurilor pentru Trecerea în Dimensiunea a Patra).

Modul nostru de a acționa va fi diferit în 4D, de cel din 3D. Tot ceea ce înseamnă trăsături negative, intenții negative, manifestări de ură, invidie, răutate, minciună, gelozie, trădare, furt, crime, diverse omoruri și distrugeri în natură, egoism, înșelare, profitorism… … … tot ceea ce este dureros și provocator de durere, va rămâne în 3D, pentru că în 4D nu mai există cuplare la lumea negativă, cum este în 3D.

În lumea 4D va începe să se manifeste armonia, înțelegerea, iubirea, sinceritatea, sufletul deschis, calmul, respectul, echilibrul, generozitatea, înțelepciunea, bucuria, starea de fericire, de bine…se conturează starea de unime, în care există o legătură activă, reală și simțită între toate elementele viului, între oameni, natură, animale, plante…

Oamenii care vor trece în 4D sunt cei care renunță la manifestarea răului în ei și în jurul lor, cei care reușesc să se elibereze de frici, de agresivitate, de ancorările în material…

Reconfigurarea matricei, produce acestea, dar!!! doar la persoanele care își schimbă concepțiile și fac eforturi cu ei înșiși, pentru a se desprinde de lumea 3D!!!

Pe plan financiar se vor produce modificări, pentru că va fi o perioadă de tranzit, în care banii vor fi înlocuiți cu credite obținute din munca pentru comunitate, după care, firesc, va dispărea și această formă de remunerare, deoarece oamenii se vor simți uniți, ca o mare familie, nu va mai fi separarea duală, „noi și voi”.

Conștiința se modifică, se simte apartenența la comunitate și necesitatea de a face eforturi pentru toți, implicit și pentru sine. Binele făcut celuilalt este un bine autoadresat: societatea fericită și prosperă este un cadru pentru propria stare de bine.

De asemenea, pentru că evoluția ne va duce spre lumea non-fizică, banii și toate formele de remunerare vor dispărea, pentru că și necesitățile fizice vor dispărea.

Scopul existenței va fi mult mai transparent și lumea mult mai conștientă că are de învățat din experiențele atrase.

Evident, DISPAR bolile!!!

Pentru că nu mai este nevoie de avertizarea pe care o aduce semnalul de boală…

Nici nu mai trebuie să spun că nu mai sunt de învățat lecțiile de lipsuri, suferințe, travalii… ci doar de armonie și echilibru, iubire și conștientizare.

Vă urez tuturor să înțelegeți și să alegeți 4D!!!

 

Cu mult drag,

Florentina Mateescu

Bioenergoterapie, Psihoterapie, Hipnoză şi NLP
Cabinet de Terapii Alternative: Schimbă-ți Viața!