CARTI
CURSURI
E-BOOK
VIDEO

Pe măsură ce creștem vibrațional…

Pe masura ce crestem vibrational, in cadrul procesului Ascensiunii personale, ceea ce in 3D percepeam ca fiind energii subtile, devin energii din ce in ce mai puternice, atunci cand traversam 4D, in drumul nostru catre 5D. Asadar, ceea ce erau energii subtile, informatii subtile, taramuri subtile atunci cand eram in 3D, devin energii/informatii/taramuri din ce in ce mai evidente/vizibile pentru noi, in 4D.

Asta se intampla pentru ca energetica trupului nostru se schimba, noi devenim “oameni energetici” si senzitivitatea noastra creste tot mai mult. In acest context, atunci traversam o perioada cu energii foarte puternice – asa cum a fost week-end-ul care s-a incheiat -, noi, cei aflati la un nivel mai inalt de vibratie, simtim foarte clar efectele acestora, pe cand omul simplu de pe strada nu-si da seama de nimic.

In week-end-ul care s-a incheiat s-a facut un salt urias, de pe o Linie temporala pe alta si sunt foarte entuziasmata de acest lucru. Este un salt care priveste intreaga planeta Pamant si oamenii ii vor percepe efectele mai clar sau mai putin clar, in functie de nivelul lor de vibratie/Constiinta.

Amanda Lorence
Sursa: Mihaela Dan